Örümcek-Adam 2
4,3

lonly79
lonly79

16 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bir süper kahraman filiminde senaryo ve duygusallık ancak bu kadar olabilir mükemmel efekler kaçırılmaması gerekiyor
falconx74
falconx74

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi devam filmlerinden biri..birincisine on basar..
sorceres
sorceres

11 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Bu film çok güzel :))... Aksiyon desen fazlasıyla var vede bazı yerleri çok komik... komedi filmlerine bile taş çıkartır.. :)) izlerken eğlenebileceğiniz güzel bir aile sineması... 10/8.9
paperboy
paperboy

15 Şubat 2006 tarihinde eklendi
çok başarılı bir film olmuş.görsel efektlerle,oyuncularlın gelişimi ve senaryo ile tam bütünlük bu filmde de devam etmiş.filmi çok beğendim .en iyisi yapılmaya çalışılmış ve bence bir iki ufak detay dışında bu iyi yapılmaya çalışılması başarı ile sağlanmış.kesinlikle kaçırılmdan izlenmesi gerekilen bir film.ikiden çok daha iyi.3'üde şimdi merakla bekliyorum.ayrıca kirsten dunst'da çok tatlı olmuş bu filmde zaten tatlıda:)
be-gumm
be-gumm

12 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Film bence efektler,kurgu ve oyuncular olarak çok iyi bir film iyi bir uyarlama her sahne çok iyi hazırlanmış filmdeki aşk öyküsüde beni bile etkiledi zaten mary janein güzelliğine hayranım kısacası izlediğim en iyi filmlerden biri 3.cüyü merakla bekliyorum.
lostmania85
lostmania85

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Arşivimde 2.sırayı alıyor :p 3 'ü bekliyorum sabırsızlıkla puzzle tamamlansın diye...
xsearo365
xsearo365

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film aşk senaryosu ve bana göre müzikleriyle çok hos bir film olmus
berkmegatron
berkmegatron

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi ilkinden 2 yıl sonrasında gösterime girmesine rağmen beklentileri karşıladı bir de 3.filme bakın resmen fos çıktı ya. Filmden çıktığım zaman acaba ö.a 3 e mi bilet aldım ben dedim resmen. Gerçekten serinin en iyi filmi bu.
cagdasbayat
cagdasbayat

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bana sorarsanız serinin en iyi filmi.romantizm,aksiyon,gerilim hepsi var ve çok iyi işlenmiş.
sivaslieko
sivaslieko

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
favori fantastik karakterim spiderman, ve seride de en iyisi buydu. Gerçekten senaryo çok iyi işlenmiş, efeklerse gerçekten mükkemmelll, metro sahnesini milyon kez izlesem bıkmam vallahi :))10 üzerinden 10...
Murat Altinok
Murat Altinok

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
on numara film olmuş her şey dozunda octopus harika çok iyi efektler zaten diyecek bişey yok
ozghan57
ozghan57

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ilk filmi kadar güzel olan bir Örümcek Adam filmi. Ama ilk film birazcık daha önde. 8/10
cdes7
cdes7

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle serinin en iyisi süper.. 10/10
Mevlüt onur B
Mevlüt onur B

12 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda en çok tekrarını izlediğim filmdir spider man. Hepimiz onu Mahallenizin dostu örümcek adam olarak tanıdık. İzlemeyenlere önerim direk açın izleyin. Hem Fantastik film hem duygusal film hem aksiyon hem macera hepsi bir arada. Yeni yapılan versiyonları bunlar kadar tat vermiyor. Ha BU ARADA dr octopus a selamlar :D
Kemal T
Kemal T

3 Eylül 2019 tarihinde eklendi
BU FİLME EN BÜYÜK HAKARET SADECE SÜPER KAHRAMAN FİLMİ OLARAK NİTELENDİRİP BİR KÖŞEYE ÖYLESİNE ATMAK OLUR ADIYLA HİTAP EDİLSİN O SAYGIYI FAZLASIYLA HAK EDİYOR ÖRÜMCEK ADAM 2 BİR BAŞYAPIT HER SAHNESİ AYRI BİR ZEVK AYRI BİR ÖZEN VAR PEKİ DERS NİTELİĞİNDEKİ DİYOLOGLARA NE DEMELİ SAM RAİMİ MÜKEMMELLİYETÇİ BİR YÖNETMEN OLMASA BUNLAR OLMAZDI BAŞTA SAM RAİMİ HAKKIN VERİLSİN BÜYÜK ADAM ARDINDAN BAŞROLÜMÜZE GELELİM TOBEY MAGUİRE TOBEY MAGUİRE DEPRESİF ROLLERE ÇOK OTURAN BİR ARKADAŞIMIZ BROTHERS FİLMİNİ İZLEYENLER BUNU FAZLASIYLA GÖRECEKTİR BAŞARILI BİR AKTÖR GERÇEK BİR ÖRÜMCEK ADAM HER ANLAMDA İLİKLERİMİZE KADAR HİSSEDİYORUZ KRİSTİEN DUNT JAMES FRANCO ALFRED MOLİNA VE DAHA NİCESİ ROLLERE OTURMAYAN BİR KİŞİ YOK OYUNCULUK ANLAMINDA DA BU FİLM BİR BAŞYAPIT BİR KONUYA DAHA TEMAS ETMELİYİM ÇOCUKLUKTA HOŞLANDIĞINIZ ŞEYLERE GERİ DÖNMEK ÇOĞU ZAMAN KORKUTUCUDUR TEKRAR SEVİP SEVEMEYECEĞİNİ BİLEMEZSİN TEKRAR DÖNDÜM VE AYNI HİSSİYAT İYİKİ BU FİLMLE BÜYÜMÜŞÜM GELECEĞE DAİR DERS NİTELİĞİNDE BİR ÇOK ÖĞE VAR