spiderman,in iki bölümünüde izledim hayatımda izlediğim en güzel filmdi herkese tavsiye ederim müthiş yönetmenini kutluyorum arkadaşlar 3.bölümüde gelcekmi hiç bir yerde yazmıyor biri beni bu konuda aydınlatsın lütfen çok merak ediyorum
Bu film de iyi bir uyarlama olmasına rağmen ilkinde olduğu gibi beni hayal kırıklığına uğratmıştı.Ben bir çizgi roman uyarlamasında aksiyonun hiç bu kadar gözardı edildiğini görmedim.Açıkçası iyi bir süper kahraman filmi seyredeceğim diye derinleştirilmiş karakterler izleyip,filmi sadece öyle bitirmek istemiyorum.Tekrar söylediğim gibi oldukça iyi bir seri Spider-Man serisi ama ben daha düşük kaliteli ancak daha bol aksiyonlu bir film izlemiş olmayı tercih ederdim.
İkinci film ilki kadar değil gibi sanki ama kesinlikle çok iyi ve başarılı.Yorum yazan arkadaşların biri Tobey Maguire’nin bu role hiç uymadığını yazmıştı.İlk film için kesinlikle karşı çıkmıştım ama, serinin bu ikinci filminde kafamda küçük bir soru işareti oluşmadı değil.Ancak en rahatsızlık verici yanı bence ikinci filmin, Peter’in sürekli ve anlamsız ve hatta da abartılı bir şekilde fedakarlıkta bulunup M.J.’den kaçması oldu benim açımdan.Fedakarlığın o kadarı da bayıyor yani insanı...
aksiyonda yeni bir çığır açılmış oldu.artık bu filme yetişene helal olsun.alfred molina oscarlık hatta film de oscarlık tek eksiği hero gibi bi şarkıya sahip değil ama ilkini beğendiyseniz buna hasta olacaksınız
Film çok güzel ama beni üzen peter parkerın fakirliği yakışıyomu koskoca spidermanın parasız gezmesi hiç yakıştıramadım ne böyle param yok ama karizmayım kızları tavlarım havası hiç olmamış...
1 e göre sahneler daha bi başka efektler ve hareketler müthişti zaten kötü olması beklenemezdi böyle bir filmin fazla söze gerek yok tam bir sinema şöleni derim ben
Kirsten Dunst a hayran olduğum film. İlk filmde gözüme o kadar çarpmamıştı ama bu filmde baya çarptı nedendri bilinmez. Devam filmlerinin kötü olma egosunun yenilmeye başlandığı dönemlerde buna bir çivi daha çakan film benm gözümde. Çizgi romanı ve Çizgi filmi ile orantılı gitmesi güzel oldu.