Örümcek-Adam 2

en iyisi 2.si bence 10/10
icdeddpeople
icdeddpeople

8 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
İLGİNÇ BİR SAHNE FARKETTİM,İKİNCİ KEZ DAHA GİTMEDİM O YÜZDEN TEKRAR BAKMA ŞANSIM OLMADI.BUNDAN SONRA GİDECEKLER BANA YAZABİLİRMİ...GÖRDÜĞÜM SAHNE ŞU:PETER PARKER'IN YATAĞINDA OTURMUŞ SPIDER MANLİĞİ BIRAKSIN MI BIRAKMASIN MI DÜŞÜNÜRKEN Kİ SAHNE...BİR TARAFTAN IŞIK VURUYOR VE YÜZÜNÜN DİĞER TARAFINA VURAN GÖLGE SANKİ DOC OCK'UN SURATININ GÖLGESİ GİBİYDİ...BİLMİYORUM SAM RAIMI BÖYLE BİR AYRINTI YAPMIŞ OLABİLİR Mİ?BİR DİKKAT EDERSENİZ SEVİNİRİM...
rask0lnikov
rask0lnikov

23 Şubat 2005 tarihinde eklendi
tek kelimetle süper diğer filmi iple çekiyorum...
yalnizpotter
yalnizpotter

10 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Hayatımda, her anı her karesi bu kadar duygu taşıyan bir süper kahraman filmi daha izlemedim! Ve bir süper kahraman filmini bu kadar seveceğim aklımın ucundan geçmezdi doğrusu. Peterın duyguları o kadar başarılı bir şekilde yansıtılmış ki insanı derinden etkiliyor! Filmi ne kadar izlersem izleyeyim eskimiyor. Her seferinde aynı duygu ve heyecanı yaşıyorum. Müthiş etkileyici! İlk filmin başarısını 10a katlamış. 3.film bu başarı grafiğini artırmaya devam edecek mi merakla bekliyorum. Ama 3 ne kadar başarılı olursa olsun benim için 2nin yeri hep ayrı olacak.. :) (Ayrıca filmin soundtrack albümünde de harika şarkılar var. özellikle Yellowcard’ın 'GIFTS AND CURSES' şarkısı)
anakin05-2
anakin05-2

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence de 3. film fiyasko çıktı yada biz çizgi filmden sonra daha iyi olmasını bekleyince bu film iyi deilmiş gibi gözüktü ama 2. filmden daha iyi deil kesinlikle. serinin en güzel filmi bu derim kıyaslama yapmasakta çok güzel filmdi
pleasantville

:D çok güzel bir filmdi gene tobey role cuk oturmuş yani 10 üzerinden 10 tabiki
Tolgakocak
Tolgakocak

22 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
büyük güç büyük sorumluluk getirir.Bazen doğru olanı yapmak için, en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir. Hayallerimizden bile örümcek adam serisinde en sevdiğim repliklerden küçüklüğüm bu filmle geçti seriye yeniden başladım bana göre tam başyapıt serilerden ilk izlediğim yabancı filmlerdendi ilk filmin başarısından sonra başarılı devam filmi olmuş en sevdiğim sahne örümcek adamın treni ağları ile durdurduğu sahneydi tobey maguire gerçekten rolünü muhteşem oynamış 10/8
ser-optimum
ser-optimum

3 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
filmi dün izledim daha salona girmeden heyecanlanmaya başladım çünkü fragmanda gerçekten filimin ne kadar harika aksiyon sahneleri olduğunu görüyordum film tek klimeyle mükemmledi 11 da 10 verdim süper di aksiyon sahneleri dövüş sahneleri tek kelimeyle mükemmeldi mutlaka izleyin arkadaşlar asla pişman olmayacaksınız!
ekinciyakup
ekinciyakup

6 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
film tam bir görsel şölen inanılmaz 3D efektler ses efektleri verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak ediyor kesinlikle seyretmenizi tavsiye ederim filmde ayrıca aşk çok iyi işlenmiş çok güzel mesajlar var,sanırım 3. bölümde yeşil cin tekrar karşımızda olacak.
ela-akinci89
ela-akinci89

16 Ekim 2004 tarihinde eklendi
harikaydı kirstende tobeyde mükemmeldi hele tobey o ne tatlılık o ne vücut 2 kez gittim dvdsini de kesin alıcam alfred molinada çak iyiydi birinci filme kıyasla gerilim-aşk-problemler çok daha belirgin ve ağırdı kesinlikle izlenmeli hile TOBEY mutlaka ama sarkmayın önemle rica olunur!!!!!!!!!!!!!
be-gumm
be-gumm

12 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Film bence efektler,kurgu ve oyuncular olarak çok iyi bir film iyi bir uyarlama her sahne çok iyi hazırlanmış filmdeki aşk öyküsüde beni bile etkiledi zaten mary janein güzelliğine hayranım kısacası izlediğim en iyi filmlerden biri 3.cüyü merakla bekliyorum.
xsearo365
xsearo365

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film aşk senaryosu ve bana göre müzikleriyle çok hos bir film olmus
berkmegatron
berkmegatron

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi ilkinden 2 yıl sonrasında gösterime girmesine rağmen beklentileri karşıladı bir de 3.filme bakın resmen fos çıktı ya. Filmden çıktığım zaman acaba ö.a 3 e mi bilet aldım ben dedim resmen. Gerçekten serinin en iyi filmi bu.
sivaslieko
sivaslieko

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
favori fantastik karakterim spiderman, ve seride de en iyisi buydu. Gerçekten senaryo çok iyi işlenmiş, efeklerse gerçekten mükkemmelll, metro sahnesini milyon kez izlesem bıkmam vallahi :))10 üzerinden 10...
cdes7
cdes7