Zafer Sarac
24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin yorumlarını okuduğumda fragmanını izlediimde farklı şeyler hissettim farklı şeyler bakledim ama beklediğimi buldummu derseniz hayır bulamadım değişik bir konu sıkıcı bir havası var ama itiraf etmeliyim iyi oyunculuk var filmi anlamakla geçirdiğim sürede filmi izlemekten zevk almalıydım zaten karmaşası azmış gibi karıştırdıkça karıştırmışlar bence vasatın üstüne çıkması bile zor gözüküyor bu puanı nasıl almış inannamıyorum
Bu kadar karışık,etkileyici ve zor bir konu ancak bu kadar iyi anlatılabilir.Sonlara doğru biraz kafa kurcalasa da kesinlikle iyi bir film var karşımızda.9
Kesinlikle duygusal film sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım, fantastik görsellikleri ve kurgusuyla diğer filmlerden ayrılıyor. Gerçek aşkı görmek için izlenmeli Hugh'ında performansı oldukca etkileyici,..
açıkcası güzel mi kötü mü karar veremiyorum bu film için. kötü demek doğru olmaz ama iyi de diyemeyeceğim. çok derin bir filmdi sağlam kafayla izlemek şart kesinlikle. birçok yeri anlamadım ama sıradan bir konuyu çok farklı işlemişler. darren aronofsky tarzını hissettiriyor filmde. hugh jackman da harika oynamış. bir kez daha seyredilmesi gereken filmlerden bence ama seyirciyi pek içine alamıyor 6/10
Bilindik bir konunun mistik ve orjinal bir biçimde ortaya konulmasına hayran kaldım. Jackman yine mükemmeldi. Özellikle yüzük parmağınına mürekkeple dövme yaptığı sahnede ben koptum.Biyoenerjiyle ilgilenen ve romantizmi sevenlerin filmden etkileneceğini düşünüyorum...
Kesinlikle 8,4'ü haketmiyor. Filim iyi bir başlangıçla başlıyor ama sonuna doğru bunu devam ettiremiyor. Başı ile sonu arasında belirgin bir kopukluk var.
çok bilinen bir konu yönetmenin kendine has bakış açısıyla hayat bulmuş. oldukça kişisel, içine girilmesi zor ancak frekansınız tutarsa ömür boyu unutamayacağınız bir eser. bu açıdan bana göre başyapıt düzeyinde değerlendirilebilecek oldukça özgün bir film. ült olacağı kesin!!
film tek kelimeyle mükemmeldi.konu süper..imkansızlıklar içerisinde çok olağanüstü ve bilimkurgu olan bir film gibi dursa da çok saf ve hep bizimle olan şak duygusundan bahsediyor.bu yönüyle biraz illusionist'e benzettim ben..
böyle adamlara helal olsun ki sinemayı çıkılan düşsel bir yolculuk haline çevirebiliyorlar. işte budur sinema dedirtiyor göre(bile)ne. neredeyse tüm teknik ve estetik özellikleri dört dörtlük. bize ise zamanın ve varlığın ötesine bir yolculuk yapmak kalıyor.
Filmi çok beğendim..senaryo güzel, yönetmen iyi yönetmiş, oyuncular çok iyi. daha ne diyeyim??izlenmeye değer..favorilerimin arasına girdi..aşk ve mitoloji bir arada
Film öyle bir film ki ya sizi çok etkiler ya da içiniz kararır,sıkıntıdan patlar ve durmadan ne kadar süre kaldığına bakarsınız...Ben filmi izlerken iki hisse de kapıldım ama daha çok içimin karardığını söyleyebilirim... Kesinlikle bir Requiem for a Dream keskinliğinde değil...Film bittiğinde 'Eee noldu şimdi?'demiş çok insan olmuştur..Konu hiç açık değil. Kendinizi filme verip, anlatılmak isteneni yakalamaya çalışırsanız kafanızda ilginç şeyler oluşabilir ve film hoşunuza gidebilir ama zaman geçirme amacıyla izlerseniz filmin sonunu görebileceğinizi sanmıyorum...
beklediğim bu değildi.. kurgu otrumamış iyi bir şeklide kasarsanız anlıyorsunuz.. havada kalmış gibi, herkesin anlayacağı filmlerden değil.. hugh jackmanın performansı oldukça iyiydi o kurtamış filmi, öbür yandan görüntü kalitesi olarak iyi işlenmiş sayılır..6,5/10