Kaynak

finallyfree89
finallyfree89

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kurgusal ve tekniksel olarak armageddon ve yasak gezegenden ödünç alınmış gibime geldi benim sıradan,her zaman çekilen tarzlarda bir film vakit geçirmek için izlenebilir
umayb89
umayb89

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Y arkadaşlar el-insaf derim ben bu yorumlara
Filmde iyi olan tek şey oyunculuklardı. Allahtan kaliteli oyuncular seçmişler. Tamam filmin müzikleri iyiydi ama film boyunca aynı melodiler tekrarlayıp durdu. Aynı parçalar gereksiz yere tekrar etti. Özellikle filmin ilk 20 dakikası geçmek bilmedi. Peki ya filmin sonu: En felaket kısım o zaten. Adamın hayat kaynağını bulmasından sonra batırmışlar analamsız berbat bi son olmuş. Doğrusunu söylemek gerekirse uzun zamandır izlediğim en berbat filmdi.
ali-ekmekci
ali-ekmekci

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Açıkcası burdaki yorumlara bakarak iyi bir film bekliyodum ama umduğum gibi değildi maalesef hugh jackman filmleri hep favorimdir ama bu film belki benim tarzım olmadığındandır pek hoşuma gitti anlaşılması zor bir film bana biraz ağır geldi.
caglayanbolova
caglayanbolova

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ya arkadaslar ben bu filmi pek begenmedim acikcasi! diger yorumlarida okudum ve bir daha izleme karari aldim...
darkness1985---
darkness1985---

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Requiem for a dream den tanıdığımız yönetmen Darren Aronofsky anlaşılan geçen sürede sürrealizm akımları ve budizmle pek içli dışlı olup böyle bir film yapmaya karar vermiş.Ama yaptığı film Hugh Jackman ve Rachel Weisz ın başarılı oyunculuklarına rağmen vasatı aşamamış.Filmde requiem for a dream de yönetmenin birlikte çalıştığı Ellen Burstynı de görmek güzeldi...
denizxsahin
denizxsahin

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Film bir an önce bitsin diye dua ettim.Yönetmenin ne anlatmak istediğini anlamadım.Yani bir aşk hikayesi anlatmak istediği kesindi ama bukadar kafa karıştırmaya ne gerek vardı.İlk başlarda ne oluyor ne olacak diye merak ettim fakat filim ilerledikçe bişey çıkmayacağı belli oldu ve tahmin ettiğim gibi oldu.
Yada yönetmen sıradan aşk filmlerine benzemesin diye böyle yapmışta olabilir
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu tür filmlere bayılmama ragmen gerçekten ısınamadıgım bir film oldu.bu kadar çok iyi yorum görünce şaşırdım aslında.1.si filmin kurgusu inanılmaz derecede havada kalmış!darren aranofskynin filmlerini insan zihni üzerine yaptıgını artk herkes biliyordur ama bir seneryoyu bir temele oturtamdan bu kadar havada yaparsanız açıkçası insanı etkileyecegini hiç zannetmiyorum.ama birçok kişi göre "anlayamadığım film iyi filmdir" diye bir görüşle olaya bakıyor.hayr size açıkça söliyim aranofsky izleyiciyi çok şaşırtmaya çalışmış ama en sonunda işin içinden çıkamamış.işte tek kelimeyle filmin özeti bu.2. oalrak bence hugh jackman kesinlikle bu kadar aksiyon filmleriyle ön plana çıktıgı bir zamanda başrol oyuncusu olarak seçilmemeliydi.oyunculuguna hiçbir lafım yok ama yanlış seçim bence.adrien brody daha hoş gidebilrdi örnegin..arkadaşlar tekrar sölüyorum filmin oyunculugu gayet güsel ama sadece hugh jackman yerine daha drama oynayan birini görebilirdik(10/6)