Kaynak

vidoque2
vidoque2

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmi çok dikkatli izledim ama yine de sonu hava da kaldı. Zaten o kadar karmaşık gidiyodu ki öyle pat diye biteceğini ve bizi soru işaretleriyle bırakacağını biliyordum. Yine de sırf görüntüleri için bile görülmeye değer. Görsel bir şölen. Oyuncular da hakkını vermiş. Hikaye biraz havada kalmasa iyi bir puan alırdı benden ama 6/10... (herkese hitap etmeyecek bir film olduğunu da belirtelim!)
recepgulec86
recepgulec86

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bir kere herkesin tarzı değil. ve hele ki ilk izlemede anlama olasılığınız düşük. kavramsal ve soyut bir film.
promethe-2
promethe-2

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
tek söyliyebieceğimenteresan...
bahartekstil
bahartekstil

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film çok karışık. ilk 15- 20 dakika sıkılabilirsiniz. Çünkü filmin başı sonuyla bağlantılı eğer başındaki olayın ne olduğunu anlamak istiyorsanız filmi sonuna kadar izlemelisiniz.

Filmde duygusallık ön planda fakat geçişler hızlı olduğu için izleyiciyi sınırlı olarak etkiliyor.

Bir yıldızın yaşamı bir insanın yaşamına benzetilmiş. Konusunda başarılı. İlginç bir film. Alışagelen filmlerden sıkılanlara öneririm.