Hani bir film için orjinal yapıt denir ya, bu film onların arasında başka bir yerde duruyor bence. Bir daha buna benzer bir filmin yapılacağına inanmıyorum; o derece farklı bir film. Film iyi veya kötü denemeyecek kadar sıradışı geldi bana. (İzledikten sonra daha iyi anlayacaksınız beni, eğer izlemediyseniz) Bir duygu karamaşına giriyorsunuz izledikten sonra, film hakkında ne hissettiğinizi anlamıyorsunuz. Ama buraya yorum yazdığıma göre sanırım film hakkındaki düşüncelerim olumlu =)
ewt iyi olan yorumlara tamamen katılıyorum.film bana sonsuz yaşamın ölüm olduğünü anlatyor bence hu filmden herkes farklı bir şeyler alır bişeyler alamayanlar ise bir daha izlesi bence filmin felsefik tarafında daha fazla romantizm ve dram vardı.adamın aşkı beni gerçekten duygulandırdı ve gözlerim doldu.hugh jackman bu filmlerin adamı olduğunu birkez daha kanıtladı, gerçekten üst düzey bir oyunculuk sergilemiş.tebrik ediyorum.10/8
türünde oldukça farklı bir yer edineceği muhakkak,,gerçekten sıradışı bir yapım,,fazla beklentiniz olmadan izlerseniz film gayet güzel,,konusu, aşkın ve ölümsüzlüğün bütünleşmesiyle ilgili,,adını koyamadığım tuhaflıkta bir film,, :)
Aslında filmin sonuna kadar neyi istediğinizi; yani filmin sizin için nasıl son bulmasını istediğinize karar veremiyorsunuz. İlk başlarda film karışık gibi gelse de bir müddet sonra tahmin ettiğiniz konuyla karşılaşıyorsunuz. Baya hoş bir film olmuş. Hele de kurgusu çok sağlam duruyor. Sonsuza dek verilen bir mücadele diyelim veya aşk uğruna verilmiş en harika mücadelelerden biri. Seyredin derim. 9/10
Darren Aronofsky’den yaşam,ölüm,ölümsüzlük üzerine etkileyici bir başyapıt.Görsel yönden çok güçlü ve ele aldığı temaları layıkıyla işleyen filmde Hugh Jackman kariyerinin en iyi performansında göz dolduruyor.İnsanoğlunun insanlık boyunca ölümsüzlüğü ve aşkı arayışı devam etmiştir.Film aslında ölümün yaşamın doğal bir parçası olduğunu,,ölümsüz bir hayatın yalnızlık,sevgisizlik ve acı demek olduğunu;aşk dolu kısa bir hayatın sevgisiz bir ebedi yaşamdan daha güzel olduğunu dile getiriyor.Mutlaka izleyin.
Küçük,karanlık soğuk ve zemin katta kalorifer odasının yanındaki bir evde bu filmi seyretmek sizce nasıl olurdu?Belkide Kaynak her yerde aşk insanoğlu ile ile aynı yaşta! Ne kadar büyük değilmi? Çok güzel bir film seyretmeniz için tesadüfü beklemeyin derim.
gerek sinemasal, gerek felsefi, gerek kurgu, gerek sanatsal, gerekse de verilen emek açısından ilgiye değer bir film. ricam her filme acaba eğlenceli bir film midir gözüyle bakmayın. eğer bu tür filmleri sevmiyorsanız izlemezsiniz. böylece oturduğunuz yerden bu kadar basit yorumlar yapmazsınız
İşte aşk yaşandığında bu filmdeki gibi yaşanmalı.Mükemmel bir görsellikle kuşatılmış harika bir konu işleniyor filmde.Aşk anlık bir his değil sonsuz bir olay olmalıdır.Müzikler yerine çok oturmuş.Ve Hugh Jackman bu rolün altından rahatlıkla kalkmış.
Darren Aronofsky gibi fark yaratan müthiş bir yönetmenin elinden çıkmış harikulade bir yapım. Her şeyden önce anlatımı, görselliği, konu ve kurgusuyla çok farklı bir film. İki başrol oyuncusunun performansı da çok iyi. Değişik tarzıyla herkese hitap etmeyen bir yapıt. Beğenen çok beğenir beğenmeyen nefret eder gibime geliyor. Bana göre izlenmeli...