Kaynak

Föamreurk
Föamreurk

20 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir filme benziyor.Ben hugh jackman’ın filmlerini çok beğeniyorum.Özellikle Van helsing.
fikretturkseven
fikretturkseven

6 Nisan 2006 tarihinde eklendi
iki başyapıttan sonra,bu filmi görmemek olmaz...kesin yeni bir başyapıtın habercisi,bu adam bi dahi;yoksa Pi ve Requiem For A Dream gibi filmleri yapamazdı...
kaankarsan
kaankarsan

7 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Beklenen üçlemelerin kalmadığı, edebiyat uyarlamaların ve yeniden çevrimlerin sinemayı ele geçirdiği şu günlerde benim istekle beklediğim iki başyapıt adayımdan biri...
tolga-sengul
tolga-sengul

25 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Açıklamalara göre geçmiş, gelecek, yaşam, ölüm kavramları üzerine farklı zamanlarda paralel olarak işkeyecek bir hikayeymiş. Oyuncular bile filmin konusunda fazlasıyla marjinal buluyorlarmış. Bu kadar değişik ve marjinal bir filmi bir de Aronofsky gibi bir sihirbaz çekiyorsa ve Requiem For A Dream'de kanı donduran müziklere imza atan Mansell de müziklerini yapıyorsa bu film izlenmez mi?
Ben ilk iptal olayında resmen yıkılmıştım. Artık filmin bitirilip bir an önce gelmesini beklemeye başladık. Hakikaten çılgınla bekliyorum bu filmi. İlk gün ilk seansına kesinlikle gideceğim.
taros
taros

15 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Yönetmenliğini ve senaryosunda Aronofsky'nin müziklerini Clint Mansell 'in başrollerini hugh jackman ve rachel weiz'in paylaştığı bir filme ne söylenebilirki. Aronofsky bir kez daha bizleri hem çok pis bir hale getireceği hemde sinemanın ne kadar muhteşem bişey olduğunu hatırlatacağı kesin..!
yasinerhan
yasinerhan

9 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
hugh jackman gerek kod adı kılıçbalığı gerek van helsing ve tabiki X Men de ki performası ve yeteneğiyle geleceğin yıldızı olmaya emin adımlarla gidiyor rachel weisz ise mumyadaki oyunculu ile göz doldurmuştu bu iki oyuncuyu bir araya getiren yapımında kötü olacağını düşünmüyorum.kesinlikle izlenilmesi gerekli diye düşünüyorum.
ozgeozgen84
ozgeozgen84

27 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bu film ilk yorumu yazmak çok güzel içinde hugh jackmanın oynadığı filmin kötü olacağını düşünmüyorum van helsing den sonraki performansını çok merak ediyorum ayrıca x mendede harikaydı inşllah bu filmle yerini sağlamlaştırır