rebonver25
3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Harika diyen arkadaşlara saygım var ama ben ve benim gibi kötü olduğunu düşünen insanların sayısıda az olmuycaktır ... film benim için güzel başladı fakat ilerledikçe senaryoya göre beklentilerin hiçbiri çıkmadığı gibi maalesef çok çok kötüye gidip yine çok kötü uydurma bi finalle pat diye bitti yani sonu bile yok gibi bişey filmin içerik karman çorman ordan oraya gidip gelmeler vs...Bi aşk filmi ,senaryosu bu kadar kötü anlatılır boşa zaman kaybı...:(
Yaşam ağacı, Bilgi ağacı işte bu film bir harikaa film müzikleri, film kareleri, hayal gücü.. aşk maneviyat, kahramanlık.. herşey var bu en az 4 film lik bir kapasite var tek filmde.. Harkuladeydi.. KAçırmayınn..
Çok etkilendiğim bir film oldu.Bu sayfadaki yorumları okuduktan sonra,bilhassa Gora73 arkadaşımızın yazısını dikkate alarak izledim.İyiki izlemişim onun analizine bende imzamı atarım.film süper.harika!!!!
Filmi çok dikkatli izledim ama yine de sonu hava da kaldı. Zaten o kadar karmaşık gidiyodu ki öyle pat diye biteceğini ve bizi soru işaretleriyle bırakacağını biliyordum. Yine de sırf görüntüleri için bile görülmeye değer. Görsel bir şölen. Oyuncular da hakkını vermiş. Hikaye biraz havada kalmasa iyi bir puan alırdı benden ama 6/10... (herkese hitap etmeyecek bir film olduğunu da belirtelim!)
Amerikalıların senaryo sıkıntısının tipik bir örneği. Filmin bilimkurgu ile kesinlikle alakası yok. Üstelik çook durağan ve sıkıcı. Ama müzikler güzeldi
Koca türkiyede sadece bir sinemada gösterilmesi nasıl bir mantıktır.1 yıldır filmin türkiyeye gelmesini bekliyorum ,böyle bir filmin gösteriminin sadece bir sinema salonuyla sınırlı kalması çok büyük bir kayıp.
arkadaslar film gercekten ilgi çekici.sonunda ’’vay canına’’ diyecegınız 1 film.gercekten ölümsüzlüğün anlatılması,nasıl ölümsüz olunacagı bu filmde cok iyi anlatılmıs.Gercektende ölümsüzlük böyle olur :D
bu ne yaww ben bu filmi aylardır bekliyorum.illa sinemada izliycem diye divx ini bile izlemedim şimdi ben bu filmi izlemek için istanbula mı gidim.ilk defa böle bişey gördüm koskoca türkiyede sadece bir sinemada gösterimde.hayret yaniiiii
hugh jackman geleceğin efsanesi olma yolunca ilerliyor.Güzel senaryolarda oynadığı sürece çok başarılı olur,adam zaten karizma =)
filme gelirsek özünde fedakarlık bulunan bir aşk hikayes ancak bu kadar güzel fantastik bir şekilde işlenebilirdi "xibabla" nın ne olduğu anlaşıldıktan sonra daha bir anlaşılır oldu film,kendine esir etti. Kısacası 10/9 daha ne denebilir ki? :)
gerçekten olağanüstü bir başyapıt. konu bölük pörçük olsa da çok iyi irdelenmiş. izleyiciyi bir an olsun durağanlığa bırakmıyor ve merak hissi uyandırıyor. damarlarınızda umut ve dramı bir arada hissetmek için birerir. bakış açınızı değiştirecek mutlaka izleyin.
gerçekten güzel ve etkileyici bir filmdi.sonuna kadar soluksuz izlediğimi söyleyebilirim.bilim kurgunun ve dramın bir arada bu kadar iyi anlatıldığı nadir filmlerden.müzik çok etkileyiciydi.Sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlıyor ve onları bir gün kaybedecek olmanın acısını fazlasıyla hissediyorsunuz.Hayat ağacımız olan sevdiklerimize avuçlarımızn içinden kayıp gitmeden daha fazla sevgimizi göstermek dileğiyle.. Mutlaka izleyin...
Film öyle bir film ki ya sizi çok etkiler ya da içiniz kararır,sıkıntıdan patlar ve durmadan ne kadar süre kaldığına bakarsınız...Ben filmi izlerken iki hisse de kapıldım ama daha çok içimin karardığını söyleyebilirim... Kesinlikle bir Requiem for a Dream keskinliğinde değil...Film bittiğinde 'Eee noldu şimdi?'demiş çok insan olmuştur..Konu hiç açık değil. Kendinizi filme verip, anlatılmak isteneni yakalamaya çalışırsanız kafanızda ilginç şeyler oluşabilir ve film hoşunuza gidebilir ama zaman geçirme amacıyla izlerseniz filmin sonunu görebileceğinizi sanmıyorum...
Kesinlikle 8,4'ü haketmiyor. Filim iyi bir başlangıçla başlıyor ama sonuna doğru bunu devam ettiremiyor. Başı ile sonu arasında belirgin bir kopukluk var.