Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti eleştirileri - Sayfa 3
Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti
4,6
vince15
18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Film çok iyi izlemeden önce açıkçası şüphlerim vardı klasik bir korsan film die ama hiç de öle çıkmadı hem eğlenceli hem zevkli hem de aksiyonu bol bir film olmuş kaçırmayın...
bu zamana kadar neden izlemediğimi düşündüren mükemmel film. süper keyif aldım. kesinlikle tek kelimeyle harikaydı. "kaptan jack sparrow" ile jhonny deep'e birkez daha hayran kaldım. bu role başka biri bu kadar iyi yakışmazdı belkide. kesinlikle şiddetle tavsiye edebilirim. mutlaka izleyin. hatta rahatlıkla tekrar tekrar izlenebilecek bir film.
Pirates Of The Caribbean, eskiden TRT'de yayınlanan ?Pazar Sabahı Filmleri? tadında, eğlencelik ve eğlenceli bir film. Johnny Depp de uzun zamandır perdede görülmediğini düşündüğüm kadar başarılı ve karizmatik bir performans vererek filme çok şey katıyor. Bence (kesinlikle bir başrol olduğu da düşünülürse) bu yıl En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adayları arasına pekala girebilir.
Keyifli ve eğlenceli bir film seyredeceğimi umuyordum ama bu kadar eğlencelisinide acıkcası beklemiyordum.Filmin senaryosu o kadar muhteşem ki sacmalık ve abartı diye nitelendirebileceğim en ufak bir ayrıntı bile yok.Fragmanda gördüğüm o iskeletler beni cok endişelendiriyordu ama senaryo o kadar başarılı ki onlara gercekten inanmak zorunda kalıyorsunuz.Jonny deep harika ,kusursuz olağanüstü yorumuna hayran kalmamak mümkün değil...Zaten kendisi bildiğiniz gibi altın küreyede aday umarım kazanır.Ayrıca filmin müzikleride iyiydi, Film bencede yılın en iyi filmlerinden birisi.Bruce bence bu film yukarıdaki puanı fazlasıyla hak ediyor...
bence konusu sıradan bır konu degıl.zaten oyunculuklarlada bırlesınce harıka oluyor..ıkıncı fılmın calısmalarıda baslamıs.ınsallah oyuncu kadrosunu korurlar.....bu arada legolas kardesımızın fılmı matrıx reoladed ı gectı.