Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti
4,6

ozarkx
ozarkx

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Her şeyiyle muhteşem bir sinema şöleni.eksi puanı yok........
volkanick
volkanick

12 Aralık 2003 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en eğlenceli filmdi herkese tavsiye ediyorum.johnny deep i her zaman beğenirdim ama artık o benim bir numaralı aktörüm kusura bakma bruce
deckard76
deckard76

17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Her defasında zevkle izlenen dört dörtlük mükemmel son dönemde çekilmiş en eğlenceli ve başarılı gişe filmi.10/10

Not:Matrix filmi gibi devam filmlerinden sakınınız.
ilkerhaskan
ilkerhaskan

14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Bu filmi gösterime ilk girdiği gün gidip seyretmiştim. Salonda sadece 5 kişi vardı. Şimdi geldiği noktayı görünce şaşırmamak elde değil. Sırf korsan filmi diye kimse gitmemişti, şimdide tam aksine korsan filmi olduğu için giden var ...
erdem a.
erdem a.

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Jonyy Deep Namı değer Kaptan Jack Sparovv. Tek başına filmi güzelleştiren izlerken gülümseten hatta kahkaha bile atmanıza sebeb olan usta oyuncudan harika bir yapıt . Tavsiye ederim izleyin
ozzy-badd
ozzy-badd

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
serini en iyisidir.jonny coşmuş.efekler felan üst düzey.yönetim çok iyi.senaryo iyi.çok eğlenceli bir ypım hastayken açıp izleirom biraz keyifimi yerine getirior:d.
keiraknightley-2
keiraknightley-2

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
süperr! uzun zamandan sora ilk defa beendiim bi disney filmi=)=) gayet gayet süperrrr anlatmakla olmucaq,şiddetle izliin dioruummmm
svcnblgmz-
svcnblgmz-

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
9.2 yi kesinlikle hak edecek bir film ..9-10 kere izlememe rağmen her izlediğimde keyif alıyorum=)
icdeddpeople
icdeddpeople

10 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
DÜN FİLMİ DVD'DEN İZLERKEN BİR ŞEY FARKETTİM...SON SAHNELERDE BARBOSSA VE JACK'İN DÖVÜŞÜNDE JACK AZTEC ALTININI WILL TURNER'A VERİRKEN KENDİ ELİNİ KESİP,ALTINI KANA BULAYIP ÖYLE VERİYOR...VE SONUNDA SANDIĞA İKİ TANE KANLI ALTIN DÜŞÜYOR VE LANET KALKIYOR...JACK'İN YILLAR ÖNCE ÖLEN WILL TURNER'LA NE İLGİSİ VAR?VE NEDEN LANETİN KALKMASI İÇİN WILL TURNER'IN OĞLUNUN KANI GEREKİYOR????LÜTFEN BİRŞEYLER BİLEN VARSA YAZSIN...
haylan-18
haylan-18

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
karayip korsanları gerçekten 10 numara bir film herkes izlesin yani izlemeyen varsa tabii.
gs-selma
gs-selma

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu zamana kadar neden izlemediğimi düşündüren mükemmel film. süper keyif aldım. kesinlikle tek kelimeyle harikaydı. "kaptan jack sparrow" ile jhonny deep'e birkez daha hayran kaldım. bu role başka biri bu kadar iyi yakışmazdı belkide. kesinlikle şiddetle tavsiye edebilirim. mutlaka izleyin. hatta rahatlıkla tekrar tekrar izlenebilecek bir film.
fenerbahce331
fenerbahce331

30 Ekim 2003 tarihinde eklendi
bence konusu sıradan bır konu degıl.zaten oyunculuklarlada bırlesınce harıka oluyor..ıkıncı fılmın calısmalarıda baslamıs.ınsallah oyuncu kadrosunu korurlar.....bu arada legolas kardesımızın fılmı matrıx reoladed ı gectı.
ocelott
ocelott

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
film mükemmel bir fantastik macera.johnny depp filmi tek başına alıp götürmüş.mükemmel izleyin çok eğlenceli olacak inanın bana:)
e-ergener
e-ergener

12 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Johnny Depp hayranı olacaksın ve de bu kadar başarılı bir fimde izleyeceksin de hiç beğenmiyecek misin?
cansukok
cansukok

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence bütün karayip korsanları muhteşem ötesi ne de olsa orlando bloom ve johnny depp oynuyor çok başarılı bir seri inşallah karayip korsanları 4 te gelir ama gelmicek gibi:(