Ratatuy
4,4

sahbaz40
sahbaz40

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
animasyonların en sevdiğim tarafı konu olarak bir sınırının olmaması gerçekten hoş tu tavsiye edilecek tarzda
burak35
burak35

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok Başarılı bir animasyon.Pixar Yine yapmış yapacağını
sevgikuşu
sevgikuşu

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence tam anlamıyla süper bir animasyon.filmi izlerken bile acıkıyorsunuz:)bu filmden sonra belki fareleri bile sevmeye başlayabilirsiniz.izlenmesi gereken bir film.konusu sizi sarıyorsa izlemenizi tavsiye ederim.harcadığınız zamana değecektir.inanın:)
damla-kubat
damla-kubat

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
harika bir animasyondu ve kesinlikle çocuk filmi olarak algılanmamalı.son zamanlarda en çok zevk aldığım filmlerden biriydi diyebilirim.kesinlikle herkes izlemeli
omurkomur
omurkomur

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
dunya tatlisi bir fare ve coook basarili bir animasyon..direkt karniniz acikiyor..)cok seker
karakose9
karakose9

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
birincisi farelerden nefret ederim.hala ediyorum.fakat bu film o kadar etkileyiciki farelere karşı acaba çokmu katıyım diyor insan kendi kendine.ve yemek yapma isteği uyanıyor.2007 yılının en iyi animasyon ve en iyi sinema filmlerinden biri diye düşünüyorum.kesinlikle izleyin derim.
bomert
bomert

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Daha iyisi yapılana kadar en iyisi budur. Ayakta alkışlıyoruz Pixar, tabii ki seni de Brad Bird..
minava
minava

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bence izleyin,güzel mesajlar içeriyor...
cesum3460
cesum3460

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi kesinlikle çok beğendim. özelliklede ramy'nin hareketlerini, ordan oraya hoplayıp zıplamasını...
güzel bir mesaj da içeriyordu; "sen yeterki iste, büyük yetenekler her yerden çıkabilir!"
görsellik olarak çok başarılıydı. Pixar yine harika bir iş çıkarmış. ve tüyler, saçlar metal veya düz yüzeyler kesinlikle çok gerçekçiydi.
bunun dışında film çocuk kalan büyükler için. iğneli espriler ve söz oyunları pek olmamasına rağmen kesinlikle eğlendiriyor. vizyondan kalkmadan yetişebildiğim için çok şanslıyım. izlerken eğlenceli dakikalar geçirdim. tavsiye ederim, içinizi tatlı bir sıcaklıkla dolduran güzel bir film :)))
divxtheworld
divxtheworld

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel. İnsanı sarıp sarmalıyor. Mutlaka izlemelisiniz.
koala70
koala70

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ratatoulle Örneklerine son yıllarda sıkça rastladığımız animasyon tarzında bir film.Daha önce miniklere hitap eden animasyonlar,son zamanlarda büyüklerin de çok ilgisini çekmekte.İlginç konuları,komedi içeren sahneleriyle animasyonlar,sanırım hayatımıza renk katmaya devam edecekler..Ratatoulle hayatımıza renk katan animasyonlardan biri.herkese tavsiye ederim.10/7.5
kimlik-t
kimlik-t

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bencede çok güzeldi.Filmden çok etkilendim.İnsan hemen mutfağa gitmek bişiler yapmak istiyor.izlemeye değer
tolga944
tolga944

24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle degil de 3 kelimeyle süper süper süper bir animasyon film di.shrek felan haltetmis hatta suyu cikmisti,bayildim farecige,kesinlikle tavsiye ederim,bana neyse:))
yavuzkasimay
yavuzkasimay

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim vasat eğlencesiz ve mesajı olmayan tek animasyon. hepsini bir arada becermişler. güldüğüm bir sahne hatırlamıyorum. görüntü kalitesi vs. de açıkçası ilgilendirmiyor. tavsiye etmem.
just-in-tuce
just-in-tuce

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
animasyon filmleri çığır açmaya başladı.normal kriterlere sahip bi filmle yan yana koyulduğunda animasyonlar artık daha çok tercih ediliyo. ratatouille animasyon filmini izledikten snra bunları sölemekte ne kadar haklı olduğumu görüyorum.bnce çok güzel bi film olmuş ellerine sağlık valla