açıkcası övüldüğü kadar güzel bir animasyon değil. tamam pixar görsellikte aşmış belkide görsel anlamda en iyi işini çıkarmış çok gerçekçi ama öykü çok zayıf kalmıs bazı yerlerde sıkıcı bile olabiliyor, komik anları ise çok az. açıkcası ben keyifli zaman geçiremedim daha çok çocuklara hitap eden bir animasyon yapmış bu sefer pixar. filmde sadece iri fare güldürdü beni tek iyi yanıydı sanırım filmin. 4/10
Filmi yeni izledim ve beğendim.Animasyon tekniği bence kusursuzdu.Ancak bazı sahnelerde, örneğin farelerin kilerden fırlayıp kaçıştığı sahne gibi, hafiften midem bulanır gibi oldu...Filmi beğenmeme rağmen nedense çok ısınamadım bir türlü :)))
filmm çok hoşuma gitti...yeğnimi götürme bahanesiyle gittim we izlemeye çalştım,çalıştım dedim çünkü film sırasında üç kere tuwalti geldi:D tabiii gerisii siz düşünün...
"he's dying to become a chef" walla ne yalan diyeyim, söz filmi birebir açıklıyor. mükemmele ramak kalmış bir film. eeeee disney bu; durur durur turnayı gözünden vurur helal olsun be...
Ratatouille süper bi film konu oldukça güzel.Animasyonun kalitesine diyecek yok ilk fragmanı izlediğimde film mi animasyonmu ayırd edemedim:-)şaka tabi ama oldukça başarılı.Yemek konulu filmleri çok seviyorum bana oldukça hitap etti.yemek eleştirmeniyle ilgili sonlara yakın olan bölüme bayıldım çocukluğuna dönüp annesinin ratatoüille yemeğini anımsaması süperrr.oyemek nası bişi denemeli:-)))
Uzun zamandan beri izlemeyi istiyordum filmi sonunda bugün izleyebildim çok güzel bil film gerçekten. Hiç diğer çizgi filmlere benzemiyo konu da süper ask - drama komedi(az) hepsi var.
Animasyon deyince Pixar geliyor akıllara..Son derece başarılı bir animasyon..Bu türden hoşlananların kesinlikle izlemesi gereken bir film..Verilen mesaj tüm insanlara bir atıf gibi..Herkes yemek yapabilir..Genelde animasyonlarda fare kullanılması ilginç geliyor bana..Genetik yapıların uyduğu için olabilir mi'Nedenini bilmem ama fareleri sevmeye başlıyorum galiba..