Ratatuy

yeni izledim çok güzel bir filmdi.aşçılığa özendirdi :). 10/9
Bilge-Prens
Bilge-Prens

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Yine Pixar yine harika bir yapım. Pixar animasyon yapmayı gerçekten iyi biliyor, öenekleri de azımsanamayacak kadar çok. Bu filmler hem uluslararası statüdeki sitemiz üyeleri hem de diğer site üyeleri tarafından büyük beğeni topladılar. Çünkü Pixar filmi yaparım beğenen beğenir beğenmeyen de beğenmesindemiyor animasyonlara önem veriyorsadece çocuklar için değil herkes için film yapıyor. La Ratatouille da böyle bir film ve gerçekten bana yemek yapmayı sevdirdi sonuç olarak filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
1983gs
1983gs

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
valla hoş bir animasyon filmdi bütün aile oturup izlemeli bence büyükler küçüklerden daha cok sevicek bu filmi...
ugur-14-o
ugur-14-o

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
sadece bir animasyon filmi değil, verdiği mesajlarla bize örnek oluyor, çok iyi iş yapmışlar..
sozcelyk
sozcelyk

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tek kelime açıklar bunu: mükemmel
mrs-durden
mrs-durden

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok tatlı ve eğlenceli bir animasyondu aldığı oskarı hak ediyor
grinched
grinched

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
disney ve pixar yapımlarının hepsi iyi. ama ratatuyun daha farklı bir havası var. disney&pixar wall-e diye yeni animasyonunu hazırladı, her sene en iyisi oluyor. eminim wall-e de harika olur. o da oscar alır
edvadder
edvadder

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel animasyon filmlerinden biri değil, en güzel filmlerden biriydi. Ratatouillei sadece bir animasyon film olarak değerlendirmek yanlış olur.Ratatouille, konusu,işlenişi ve müzikleri ile mükemmel bir ahenk oluşturuyor. Rahatlamak, gülümsemek, hayal dünyanızı harekete geçirmek, kısacası iyi vakit geçirmek için izlenecek çok güzel bir yapıt.
chosen8815
chosen8815

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok eğlenceli bir film.Giriş gelişme kısımları bir anime için gerçekten başarılı.Kesinlikle izlenesi bir film.
empati2000
empati2000

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi animasyon.Senaryosuyla grafikleriyle mükemmel bir film olmuş.Ayrıca verdiği mesajlarla da oldukça akılda yer edinecek bir film.Emeği geçenlere teşekkürler
sahinnnn21
sahinnnn21

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Olumlu yorumları okuyarak izledim. Gerçektende aldığı puanı hakeden bir Anime.
happyface
happyface

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir animasyon. 1 saniyesini bile sıkılmadan güle oynaya izledim. animasyon sevenler için kaçırılmaması gereken bir film! 9/10
angelusra-b
angelusra-b

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
süper bir animasyondu bence konusuda cok degişik geldi..
naked-soul
naked-soul

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bir animasyondan beklenileni tam anlamıyla karşılayan şık bir film. bu yılın en lezzetli filmlerinden:)