Ratatuy
4,4

just-in-tuce
just-in-tuce

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
animasyon filmleri çığır açmaya başladı.normal kriterlere sahip bi filmle yan yana koyulduğunda animasyonlar artık daha çok tercih ediliyo. ratatouille animasyon filmini izledikten snra bunları sölemekte ne kadar haklı olduğumu görüyorum.bnce çok güzel bi film olmuş ellerine sağlık valla
doooku
doooku

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
herkes yemek yapabilir :)
kaan-erkantar
kaan-erkantar

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
süperrrr :)
typhoonsea
typhoonsea

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film olmuş. animasyon sevenler mutlaka izlemeli animasyon filmler içince ilk 10 arasına girer.
morane-2
morane-2

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
"he's dying to become a chef" walla ne yalan diyeyim, söz filmi birebir açıklıyor. mükemmele ramak kalmış bir film. eeeee disney bu; durur durur turnayı gözünden vurur helal olsun be...
alperyilmaz36
alperyilmaz36

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Uzun zamandan beri izlemeyi istiyordum filmi sonunda bugün izleyebildim çok güzel bil film gerçekten. Hiç diğer çizgi filmlere benzemiyo konu da süper ask - drama komedi(az) hepsi var.
ill-key
ill-key

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Animasyon deyince Pixar geliyor akıllara..Son derece başarılı bir animasyon..Bu türden hoşlananların kesinlikle izlemesi gereken bir film..Verilen mesaj tüm insanlara bir atıf gibi..Herkes yemek yapabilir..Genelde animasyonlarda fare kullanılması ilginç geliyor bana..Genetik yapıların uyduğu için olabilir mi'Nedenini bilmem ama fareleri sevmeye başlıyorum galiba..
kainhelios
kainhelios

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlarıma katıllıyorum harika bir film valla filmi gördükçe insanın iştahı açılıyor
cansubabacan11
cansubabacan11

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Cok eglencelı bır fılm.Artık cızgı fılm zıhnıyetıyle yaklasılmadıgını dusunerekten her yasta kı ınsanlara tavsıye edılebılır.Ayrıca cok kalıtelı cekılmıs bır anımasyon.Konusuda cok degısık ve eglencelı.Ozellıkle anımasyon severler kacırmasın.
basakbilgi
basakbilgi

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ratatouille ince detaylarla bezenmiş çok şirin bir animasyon filmi. Hiç beklenmedik anlarda süper kaliteli espriler ve kelime oyunları ile gayet başarılı. Kah güldük, kah düşündük yine... Her şeyin dozu iyi ayarlanmış. Film insanda direkt Paris'e gitme isteği uyandırıyor, dolayısıyla çoğunlukla sıkıcı filmler çeken Fransız yapıtlarından 3-5 adım önde diyebiliriz bu açıdan, dedim bile hatta. Bu şirinlik kumkuması animasyon hem çocuklara hem büyüklere gibi klişe laflar etmek istiyorum lakin cidden öle. Didaktik normlarda; hoşgörüsüzlüğün ve ırkçı şiddetin giderek arttığı şu günlerde Pixar bizden başka olmayanların da yaşama hakkı olduğunu bir farenin bile Paris'te aşçılık yapabileceğini göstererek anlatmak istemiş. Pixar'a ve filme dair takdire şayan bir ayrıntı: Remy'nin yüzündeki 160 kasla, faremize inanılmaz bi mimik alanı açılmış... Googleism tarikatından sora Pixarismin kurulması yakındır, habarınız olsundur.
Actor-Ums
Actor-Ums

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlenilmeye değer bir film.. kaçırılmaması gerekior bence
su-damlasi91
su-damlasi91

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten izlenmesi gereken filmlerden biri.Çok büyük keyif alarak izledim.Ama gerçeğe dönüpte düşününce bi farenin hazırladığı yemeği yemek fikri midemi bulandırmıyor değil =)
nigmekork
nigmekork

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film için güzel, çok güzel ve süper kelimelri az kalır bence.
Adamlar yapmış abi diyeceğiniz bir PİXAR filmi... Süpeeer.
simgesimon
simgesimon

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Oldukca keyifli ve rahat bir film.Ustelik birkaç sahnede insan fare görüntülerinin animasyon olduğunu neredeyse çıkarıyor aklından:)Seyredilmeli,seyrettirilmeli...
lovejunkie
lovejunkie

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gayet hoştu ama daha komık olsa böle katıla katıla gülsek daha hoş olurdu nese 8 alır