Ratatuy
4,4

sheeter
sheeter

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
animasyon bir film olmasına karşın genel izliyiciye yani çocuk dışındaki yetişkinlerede hitap etmesi çok hoş olmuş...
neşeli ayaklar vs gibi filmler sadece -13 hitap ediordu ama burda yetikin insaları da çekio bence filmde fare karekteri çok ii işlenmiş bence filmden çıkarılcak bi çok ana fikir var...
arkadaşlık yardım severlik ve en önemlisi farelerinde bi canlı olduğunu onlara tiksinç gözle bakmamayı anlatıyor....
izlnemye değer bi film gibi geliyor neden bir pazarınızı çocuklarınızla ayırmayı denemiyorunuz :)))))
Beethoven-2
Beethoven-2

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Son derece şeker bir animasyon. 'Fare' gibi, günlük hayatta karşılaşmayı pek istemeyeceğimiz bir hayvanı çok tatlı bir biçimde sunuyorlar. Bütün İstanbul’da dublajlı yayınlanması ve hiçbir yerde orijinalini izleyemememiz ise garip bir durum...
mehtap6
mehtap6

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film başarılı evet :DAma açıkcası benim beklidiğim gibi yada fragmanda gösterildiği gibi fare kaçışı değil..
selenyildiz1992
selenyildiz1992

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
büyük küçük herkesin keyifle izleyebiliceği çok zevkli bi film..
merson99
merson99

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bir farenin bu kadar sevimli görüneceği tek yer herhalde bu animasyondur.
bittersweetsymphony
bittersweetsymphony

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi animasyon filmlerinden biri. Seyrederken çok eğleneceksiniz.Film de Paris'in ne kadar güzel olduğu anlatıla anlatıla bitirilemiyor:)İzledikten sonra farelere sempati duyabilirsiniz:)
ozge-goksu
ozge-goksu

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi animasyon film
constantine-2
constantine-2

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika, inanılmaz gibi kelimeler basit kalacak, bu filmi anlatmam için bunlar yeterli değil ama en yakını bunlar. pixar gerçekten her seferinde daha da kendini aşıyor. türkçe dublaj izlememe rağmen bayıldım. bir de orjinal dilinde izlemek istiyorum eğer fırsat olursa. brad bird ve ekibinin, pixar ın önünde mi eğilsem napsam bilemiyorum. görüldüğü zaman iğrenilinen bir hayvanın bu kadar sevimli hale getirilmesi gerçekten usta işi. son zamanlarda hiçbir filmden bu kadar mutlu mesut, ağzım kulaklarımda ayrılmamıştım. özellikle yemek eleştirmeni igo'nun flashback sahnesinin altını çizmek istiyorum. sinemadaki herkes yarıldı izlerken. pixar ın farkını belli eden bir film. gidip görün muhakkak, en azından keyifli bir 2 saat geçirmek için.
nka626060
nka626060

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Harika,süper kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum...Filmden çıkınca dogru yemeğe :)))
dilanmorkoc
dilanmorkoc

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok hoş bir animasyon filmi ,ayrıca çok zekice espiriler var izlemenizi öneririm
harryasin
harryasin

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu filmden sonra bi hamster aldım :)
andurilhy
andurilhy

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tabiki pixar tabiki kalite
bu adamlar işini iyi yapıyor senenin en iyi anismasyonu! Kesinlikle izlenmesi gereken cok egleneceginiz bir film
adamlar insanların fareye bakıs acısını bile degiştiriyor!! valla ne diyelim gidin izleyin eglenin :)))
ofarukc
ofarukc

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlememişseniz çok şey kaçırıyosunuz demektir. çok iyi bir animasyon film
ney9
ney9

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve eğlenceli bir film olmuş 9 puan bence abartı değil çok yerinde olmuş.tavsiye ederim..
iremma-gs
iremma-gs

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Epey bir bekletti bu film bizi herhalde sinemada fragmanını en çok seyrettiğim filmlerden biri:) Gerçekten de çok sevimli bir film olmuş bence her yaşa hitap eden bir havası var, tek tavsiyem aç gitmeyin öyle bir yemek tarifleri var ki insanı inanılmaz özendiriyor:)))