Ratatuy
4,4

deli-matematikci
deli-matematikci

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten muhteşem bir animasyon.. Çok keyif aldm..Tebrikler ;)
fudomikuta
fudomikuta

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok çok çok güzel bit film teşekkür ederim valla ben cok keyif aldım.
maxpayne1986
maxpayne1986

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok güzeldi kötü diyenler saçmalıyo yada filmi izlememiş olmalı
sevgikuşu
sevgikuşu

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence tam anlamıyla süper bir animasyon.filmi izlerken bile acıkıyorsunuz:)bu filmden sonra belki fareleri bile sevmeye başlayabilirsiniz.izlenmesi gereken bir film.konusu sizi sarıyorsa izlemenizi tavsiye ederim.harcadığınız zamana değecektir.inanın:)
bomert
bomert

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Daha iyisi yapılana kadar en iyisi budur. Ayakta alkışlıyoruz Pixar, tabii ki seni de Brad Bird..
minava
minava

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bence izleyin,güzel mesajlar içeriyor...
cesum3460
cesum3460

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi kesinlikle çok beğendim. özelliklede ramy'nin hareketlerini, ordan oraya hoplayıp zıplamasını...
güzel bir mesaj da içeriyordu; "sen yeterki iste, büyük yetenekler her yerden çıkabilir!"
görsellik olarak çok başarılıydı. Pixar yine harika bir iş çıkarmış. ve tüyler, saçlar metal veya düz yüzeyler kesinlikle çok gerçekçiydi.
bunun dışında film çocuk kalan büyükler için. iğneli espriler ve söz oyunları pek olmamasına rağmen kesinlikle eğlendiriyor. vizyondan kalkmadan yetişebildiğim için çok şanslıyım. izlerken eğlenceli dakikalar geçirdim. tavsiye ederim, içinizi tatlı bir sıcaklıkla dolduran güzel bir film :)))
divxtheworld
divxtheworld

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel. İnsanı sarıp sarmalıyor. Mutlaka izlemelisiniz.
tolga944
tolga944

24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle degil de 3 kelimeyle süper süper süper bir animasyon film di.shrek felan haltetmis hatta suyu cikmisti,bayildim farecige,kesinlikle tavsiye ederim,bana neyse:))
taylansensoy
taylansensoy

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en gerçekçi animasyon süper yapmıslar
srdr-colak
srdr-colak

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmm çok hoşuma gitti...yeğnimi götürme bahanesiyle gittim we izlemeye çalştım,çalıştım dedim çünkü film sırasında üç kere tuwalti geldi:D tabiii gerisii siz düşünün...
nihalkleo
nihalkleo

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ratatouille süper bi film konu oldukça güzel.Animasyonun kalitesine diyecek yok ilk fragmanı izlediğimde film mi animasyonmu ayırd edemedim:-)şaka tabi ama oldukça başarılı.Yemek konulu filmleri çok seviyorum bana oldukça hitap etti.yemek eleştirmeniyle ilgili sonlara yakın olan bölüme bayıldım çocukluğuna dönüp annesinin ratatoüille yemeğini anımsaması süperrr.oyemek nası bişi denemeli:-)))
desoc
desoc

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Pixar her yeni filmde biraz daha iyiye gidiyor.Bir fare sadece bu filmde bu kadar şirin olabilir diyor ve izlemenizi tavsiye ediyorum.
tornadoo87
tornadoo87

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika,müthiş,kusursuz!!!her hafta 1den fazla sinemaya giderim ve haftada yaklaşık 15film falan seyrederim yıllardır ve çok nadir 10puan veririm,bir filmi çok çok çok çok nadie kusursuz ve müthiş bulurum ve bu da onlardan biri.hem benle izleyen 7yaşındaki kardeşime,hem 20 yaşındaki bana,hem de 45yaşındaki anneme,yani tam 3ayrı kuşağı eline alabilme başarısını gösteren,olay örgüsü ve kurgusu çok iyi,animasyon seyrettiğinizi unutturucak kadar detaylı ve gereçeğe yakın.şaheser!
ozankayikci
ozankayikci

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ratatouille, ra-ta-tuy, işte animasyon, işte film! voilà, c'est super! bir filmle farelere de aşık olunabileceğini kanıtlayan yeryüzündeki tek film, mickey kusura bakma ama rémy daha tatalı. merci disney et pixar pour tous... et puis, paris seni çok seviyorum. haydi çocuklar au cinéma! ;)