lirva22
10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bir kaç saat oldu filmden çıkalı ama hala gülümsüyorum... muhteşem bir animasyondu... apartmana girerken bir fareyle karşılaşmayı ümit ettim:)... izlenmemesi bir kayıp olur...
Son dönemde beklediğim filmlerden beklediğime değdiğine inandığım tek film. Animasyon deyince artık tek Walt Disney gelmiyor akla, Pixar da çözdü bu işi ve artık onların da takipçisiyim. Herkes ile gidebileceğiniz bir film..
çok güzel bir içeriği olan ve harıka bir animosyonla meydana gelen komik , eğlenceli ve her yaşa hitap eden bir film. Gerçekten de izlerken insana çok keyif veriyor. İzleyince vakit kaybı yaşamıyacağınız bir film bence...
110 dakikanın saniyesi saniyesine hakkını vermiş bir animasyon yapıt :) izlerken çok eğlendim acayip keyifli bir film.herkes yemek yapabilir bir fare bile olsa ;)
bu filmi dün izledim ama gerçekten sadece güldürü unsuru olabilmek için çekilen filmlerden değil hiç sıkılmadım hep bir sonra nolucağını anladım ratoutule gerçekten çok farklı bir fare onun inandığı tek bişey vardı herkes yemek yapabilir