gs-selma
31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sanırım fragmana bakıp film seçmemem gerektirdiğini bir kez daha hatırlatmış olan animasyon. çok sıkıldım. uzundu. ve fragman filmden daha başarılıydı.(televizyonda gösterilmiş olsa kesinlikle kanal değiştirirdim)
Berbat bir film Pixar ın yaptığı en berbat animasyon filmi kesinlikle sinema da izlemek için para vermeyin tv de yayınlanmasını bekleyin hic bir sey kaybetmessiniz. Bu filme guzel diyenler filmden anlıyor mu yada Buz Devrini izlemisler mi bilmiyorum benden enfazla 2 alır o da Emeğe Saygı :)
İnanılmaz aile filminin yönetmenin gene süper bir film gelio arkadaşlar gulmekten yerinizde duramıyacaksınız film gercekten cok guzel olmuş,guzel vakit gecirmek isteyenlere duyurulur
şimdiye kadar izlediğim en iyi animasyon filmlerinden biri harika.Bence oskarı sonuna kadar hak ediyor umanyak arkadaşımın dediği gibi içinde çok güzel mesajlar var.