İzlerken keyifli anlar yaşamınız garanti. Animasyonları çok seviyorum, bu animasyon izlediğim en iyi animasyonlardan biri ama buna rağmen aldığı puanı biraz uçuk buldum. Bunun dışında filmle ilgili diyecek birşeyim yok. Mutlaka izleyin...Animasyonlara daha çok ilgi ve saygı duymanız dileğiyle...
Şu ana dek çekilmiş en iyi animasyon filmlerinden birisi.Diğerleri Shrek 2, Buz Devri.Ratatouille bu iki filmle beraber izlediğim en iyi animasyondu. İyi Seyirler.Özellikle yetişkinlere.
Animasyon deyince Pixar geliyor akıllara..Son derece başarılı bir animasyon..Bu türden hoşlananların kesinlikle izlemesi gereken bir film..Verilen mesaj tüm insanlara bir atıf gibi..Herkes yemek yapabilir..Genelde animasyonlarda fare kullanılması ilginç geliyor bana..Genetik yapıların uyduğu için olabilir mi'Nedenini bilmem ama fareleri sevmeye başlıyorum galiba..
animasyon kategorisinde başyapıt diye nitelendirilebilecek çok kaliteli ve eğlenceli bir yapım...bazı sahnelerinde gülmekten gözlerime yaş geldiğini hatırlıyorum :D...10/9 ... ...herkes yemek yapabilir :D:D:D...
Çok güzel bir yapım olmuş. Konu ve kurmaca ve seçilen karakterler son derece tatlı. Yani şöle bıkmış bir anda bırakın filmi ve bir anda dünyanız renklensin dicem o da abartılı gelecek. Ha bunu izlemeyecekseniz Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu’nu izleyin ve görün dünyanın kaç bucak olduğunu :) Yav koca filmimizle adamların bi animasyonuna bile çokkkkkkkkkkk uzak kalıyorsak bu iş bitmiştir.
Epey bir bekletti bu film bizi herhalde sinemada fragmanını en çok seyrettiğim filmlerden biri:) Gerçekten de çok sevimli bir film olmuş bence her yaşa hitap eden bir havası var, tek tavsiyem aç gitmeyin öyle bir yemek tarifleri var ki insanı inanılmaz özendiriyor:)))