Keşke 30 Olsam
3,9

yusuf tanıbak
yusuf tanıbak

30 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
film çok güzeldi herkese öneririm "17 yeniden" filmini izleyenler bunuda beğenir eminim herkese iyi seyirler
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

17 Şubat 2014 tarihinde eklendi
favorilerim arasındadır, harika vakit geçirmenizi sağlar kesinlikle!!
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Seyircisine çok bi şey vaad etmeyen fakat eğlenceyi, aşkı ve hüznü sonuna kadar yaşatan, duygulandıran, düşündüren, izlerken sıkılmıycağınız, hoşca vakit geçirebileceğiniz sevimli bir film..
karniyaz
karniyaz

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Defalarca kez izlediğim bu film her seferinde keyiflenmemi sağlamıştır.Türüne göre oldukça cici, komik, hüzünlü, abuk, özetle güzel bir filmdir kendileri.Ama ben fikir olarak 'Keşke 20 Olsam'ı daha gerçekçi bulanlardanım:)
İsmail Özel
İsmail Özel

14 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok zamandır izlemeye niyetlendiğim fakat yeni izlediğim güzel bir film. romantik komedi sevenler için izlenmesi gerekir...
miraykutur
miraykutur

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Son derece harika bir romantik komedi. Tekrar tekrar izlesem de bıkamıyorum.. Özellikle genç kızlar ve 30 lu bayanlar izlesin =)
binnurarslan
binnurarslan

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
yeni izleme fırsatı buldugum bır fılm ve gercekten cok seker bir film izlerken hep gülümsetiyor:)
handekartal44
handekartal44

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ben izlerken çok eğlendim.Özellikle dans sahnesi çok güzeldi.Ben 10/8,5 verirdim ama 8,5 olmadığı için 8 veriyorum :)
semahos
semahos

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceliydi.çocuk olmak,yetişkin olmak ikiside ayrı güzel ayrı değerliler.herşeyi zamanında yaşamak gerek.oyuncular,yönetmen başarılı iş çıkarmıslar.jenifer garner çoğunluklukla sert rollarde izledim ama ona bu rolde çok yakışmış.
elfelf00
elfelf00

23 Nisan 2008 tarihinde eklendi
oldukça eğlenceli bir film, konusuda güzel büyülü...özellikle dans sahnesine bayıldım figürler harikaydı:)mark ruffalo cennet gibi de olduğu gibi bu filmde de hoş...j.garner da rolüne tam oturmuş.bence hoş bir romantik komedi
betyl
betyl

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film, elbette amerikan romantik komedisinden ne beklenirse onu beklersin. çok eğlenceliydi ama.. ;) ben bile bunlar sayesinde romantik komedi sever kişi oldum çıktım :) bazı sahneler havada kaldı, ama çoğunluğu hayal olan filmde konunun toparlanmasını çok fazla bekleyemezdim :) bulunca, karşılaşınca ya da romantik komedi tutkunlarındansanız alınca mutlak izleyin derim. :)
denizilke2
denizilke2

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
gayet eğleneceli bir film, biraz yapmacıklıklar olsada genel anlmada izlerken hiç sıkılmadım. jennife gardner iyi bir oyuncu mu değilmi çözmüş değilim amam bu filmde çok komikti. 7/10
hilkayist
hilkayist

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Verdiği mesaj için bile izlenir..
sıkıcı olmayan,
sonunu tahmin etsek de izleyici de
merak uyandıran şirin ve güzel bir film..
iyi seyirler../8
vampnass
vampnass

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
13 yaş ve üzeri olduğu konusunda hemfikirim.13 yaşın altı kişiler pek zevk almayacaktır ama üstündeyseniz çok zevkli ve eğlenceli bir film bence.
sweet-casnu
sweet-casnu

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmi 13 veya birazcık daha yüksek bi tyaşta izlemeyince hiç bi anlamı kalmaz bence. ama film gzldi. zaten jennifer garner çok tatlııı. bu filmdede daha bi tatlı olmuş. film izlenmeye değer