Kusursuz bir gerilim. Hayatın temel kaynağı su'yun korku objesi oluşunu, hakikaten korkutuşunu hayretle karşıladım. Kamera gayet ustaca kullanılmış. Anne-kız hikâyesi dokunaklı. Harabeleşmiş bir binayla, küf kokusunu duyabildiğiniz suyla, üç-beş başarılı oyuncuyla; efektsiz, kansız, ölümsüz, yaratıksız korku-gerilim filmi de çekilebiliyormuş. Anne rolündeki Hitomu Kuroki'nin oyunculuğuna dikkat. Bu filmde yönetmen kendini tekrar etmiş eleştirilerine katılmıyorum. Ringu'da Honogurai Mizu No Soko Kara da Kôji Suzuki'nin romanlarından uyarlama. Elbette benzerlikler olacaktır.
AMERIKAN VERSIYONUNDA DA AYNI IZLERI TASIYAN SEYIRCILERIN HER IMGEYI ANLAMLANDIRMAK ZORUNDA KALDIGI FAKAT SENARYO ZAAFININ BASTAN SONA SURDUGU UAK DOGU SINEMASININ ZAYIF ACIKCA SON YILLARDAKKI EN KOYU ORNEKLERINDEN...
SİNEMADA FİLM BİTTİĞİNDE HERKES OH BE DEDİ;İZLEYENLER BENİ ANLAYACAKTIR.VE DIŞARI ÇIKTIĞIMIZDA HERKES GÜLÜYORDU.AÇIKÇASI HİÇ TUTMADIM FİLMİ.KÖTÜ BİR FİLM İDİ. JAPONYA GİBİ KONUT SIKINTISININ HAD SAFHADA OLDUĞU VE EMLAK FİYATLARININ BU KADAR FAZLA OLDUĞU BİR YERDE BİR METRUK KONUTUN 10 SENE O ŞEKİLDE AYAKTA KALMASI BİR MANTIK HATASIDIR QUADROS. GÜLMEK İSTİYORSANIZ BENCE GİDİN FİLME. İKİNCİ YARIDA HEMEN ANLAŞILIYOR MESELE. BU ARADA ANKARA-METROPOL SİNEMA İŞLETMESİNE BİR SÖZÜM VAR.6 NOLU SALON DOLU İDİ VE SICAKTAN ÖLDÜK .KLİMAYI BİLE ÇALIŞTIRMADINIZ. TEŞRİFATÇIYA SÖYLEDİĞİMDE SICAK MI İÇERİSİ DEDİ. GİR Bİ TUR AT İÇERDE ASLANIM GÖRÜRSÜN SICAĞI KARŞILIĞINI DUYUNCA LÜTFEN 20 DAKİKALIĞINA AÇTI KLİMAYI.AÇIKÇASI KÖTÜ BİR AKŞAMDI.
bizim bu japon yönetmen küçük kızlara takmış durumdamıdır nedir, korkutmaya hep aynı kanaldan dewam ediyor:) konu idare eder ama nedendir bilinmez bu japonlar korkuyu seyirciye enjekte etmekte biras zorlanıyorlar.. herkese iyi seyirler.
Arkadaşlar film bizim yurda geldi ve cumaya kadar oynuyor gidip gitmeme konusunda karasızım.Oda arkadaşım gitti ve beğenmedi.Fiyatı uygun ama beğenmeyeceğim bir filme de gitmek istemiyorum.Ne dersiniz.
son yıllarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi tek kelimeyle harika. ringunun uzerinde bir fim yonetmen kendini geliştirmiş fimlerinin devamını bekliyoruz. turu sevenler muhkkak izlemeli bol sinemalı gunler bayyyyy
Filmin alırken türüne baktım ve "Korku / Gerilim" olduğu için tercih edip aldım izledim.. Fakat almasaydım diyorum..Çünkü bu kadar sıkıcı bir film daha görmedim. Film de korkmayı beklerken; gerildiğiniz yerlerde verilen efektlerin arkasından hiçbir şekkilde sizi korkutacak veya daha fazla gerecek bir unsur olmuyor! Neden Filmin künyesine türü "Korku / Gerilim" yazılmış anlayamadım... [İzlediğim en berbat Gerilim(!) filmiydi]