Karanlık Sular
3,4

greendestiny
greendestiny

9 Nisan 2004 tarihinde eklendi
sonunda filmi izleyebildim..ve bence harika bir film...bazı arkadaşlar filmin sonunda ne olduğunu anlamamış yada filmin kötü olduğunu söylüyolar bence anlamayanlar filmi izlemeye deilde konuşmaya gidenlerdir çünkü aynı salonda durmadan konuşanlar vardı..sonra çıkarkende arkadaşler beğenmediklerini söylüyolardı...konuşacaksan cafeye git...kız arkadaşınla başka bişey yapacaksanda eve git olum arkadan abuk sabuk sesler çıkarmanın anlamı yok rezil olmaya değmez...neyse sinirimden böyle yazdım...bence yönetmenin tarzı halka filmiyle aynı gerçi ben orjinalini izleyemedim ama çok benziyodu...oyuncular çok ii özelliklede anne ve kızı...o kadar küçük olmasına rağmen gerçekten harika oynamış...
tugruldonmez
tugruldonmez

29 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
İste bu ya..nihayet teenagerlarin sapik katiller tarafindan birer birer öldürülmedigi yari korku yari komedi olmayan,kliselerden arinmis saf katiksiz bir korku-gerilim filmi izliyebildim sonunda..Cabin fever gibi bol kan ve vahset iceren bir filmi hic korkmadan yer yer gülümseyerek izledim fakat neredeyse sifir özel efekt, siddet ve kanli sahne iceren bu filmde en az 2 kez yerimden sıcradim..ilk basta temposu agir ilerliyor gibi gözüksede harika bir film..korku filmi sevenler kacirmasin.
powder
powder

14 Mart 2005 tarihinde eklendi
illaa korku filmi olarak bakıcaksanız karşınızda bir felaket duruyor ama dram olarak bakarsanızda iyi bir iş çıkarılmış denebilir.
tuffy34
tuffy34

29 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Korkunçç! Ring ve Ringu'dan daha ağır aksak ilerliyor ama işin kötü yani da bu zaten.. İşin yoksa her saniye bişey olacak diye geril dur.. Üstüne de bi bardak su iç.. Yok içme!..
onurdolanbay
onurdolanbay

28 Aralık 2004 tarihinde eklendi
BEYLER AMERİKAN VERSİYONU ÇIKMIŞ BAŞROLDE JENNİFER CONNELLY OYNUYOR
reedsternberg
reedsternberg

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Son zamanlarda bu tarz filmler arttı.Hep birbirine yakın filmler fakat hepsi de izlenmeye değer filmler oluyo.Uzun saçlı kız ve kızla ilgili olaylar.Zaman kaybı yaşamazsınız
bluevelve
bluevelve

12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
kökü hayalet hikayesine dayanan klasik uzak doğu gerilimi.ben filmi kötü bulmadım.bilakis insanı rahatsızedici bir atmosfer var filmde.basık bir apartman iç yüzeyinde,dörtdüvar arasında gelişen ve dakikalar geçtikçe geren tona sahip.anlık ses patlaması ,uzun koridorda tekin olmayan geçişler,ve o küvetten çıkan şey??? bu türe bayılanlar için karşıkonulmaz bir ziyafet.
okanferro1
okanferro1

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bence şimdilik Hideo Nakata'nın en iyi filmi.
aydogmus
aydogmus

17 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Kusursuz bir gerilim. Hayatın temel kaynağı su'yun korku objesi oluşunu, hakikaten korkutuşunu hayretle karşıladım. Kamera gayet ustaca kullanılmış. Anne-kız hikâyesi dokunaklı. Harabeleşmiş bir binayla, küf kokusunu duyabildiğiniz suyla, üç-beş başarılı oyuncuyla; efektsiz, kansız, ölümsüz, yaratıksız korku-gerilim filmi de çekilebiliyormuş. Anne rolündeki Hitomu Kuroki'nin oyunculuğuna dikkat.
Bu filmde yönetmen kendini tekrar etmiş eleştirilerine katılmıyorum. Ringu'da Honogurai Mizu No Soko Kara da Kôji Suzuki'nin romanlarından uyarlama. Elbette benzerlikler olacaktır.
denizcan-yildiz
denizcan-yildiz

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sevdim bu filmi
xxxx666
xxxx666

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hideo nakata dan tedirgin edici bir korkugerilim.gözlerinizi bir an bile ayıramıyacağanız uzun süre etkisinden kurtulamayacağanız bir film.