Görsellikle işi yürütmeye çalışan içi boş bir film.Diyaloglar sıfır.Müzikleri de aynı şekilde.Sahneler gereğinden fazla hızlı.Oturmuş bir film havasında değil..Alel acele denecek tarzda.İzlemek için izlenir.Tek artısı Kate Beckinsale in tatlı aksanı.
Bu film, bir filmin güzel olması için sadece özel efektlerin yetmediğinin kanıtı....o kadar başarılı özel efekt bombardımanı ve aksiyona rağmen çok sıkıldım filmi izlerken..bir de dikkat ettiniz mi kont drakula aynı feridun düzagaç:) bu benzerlik kafama takıldıktan sonra zaten filmden iyice koptum
valla ben film iyi mi kötü mü karar veremedim ama sanırım fena değildi (ama stephen sommers ın mumya serisi daha güzeldi)efektlerde idare eder bi de keşke sonunda kız ölmeseydi ikincisine gelince bence yapılmamalı yani nerdeyse bütün karakterler öldü geriye bi tek van helsing kaldı frankestein çekti gitti van helsing napcak kendini mi avlıycak?bu yüzden de 2.si muhtemelen kötü olur yeni bi kız çıkar meydana VH ona aşık olur yeni yaratıklar çıkar falan feşmekan hatta belki dracula canlanır geri döner çünkü devam filmlerinde genellikle kötü karakter öldür öldür ölmez neyse çok konuştum(ya da yazdım)umarım 2.si çekilmez bu rada hugh jackman çok tatlı :)
fazla sıkmayan görsel efektlere dayalı fantastik bir filmdi.hugh jackman zaten adamımdır sırf onun için izledim.izlemezseniz çok şey kaçırmış olmazsınız.
çok şey bekliyorbum bu filmden favori filmlerimin arasına girer diye düşünüyordum fakat sadece bir iki sahne güzeldi ve filmde hiç görsel zenginlik yoktu çok basitti ne yani o kadar kötü olan drakula iki üç pençeylemi öldü üstelik efektlerde bariz belli oluyordu. sanki film 13/17 yaş arasına hitap ediyor gibiydi...10 üzerinden 4 ne yazıkki
orta çağ havasını solumak hoşuma gidiyor ve filmde de bu havayı aldım gerçekten severek izlediğim bir filmi her nekadar eskileri kurcalayıpta ortaya çıkarılan filmleri beğenmesemde ki hala bu fikre sahibim izlenilebilecek bir yapım vampirler ile kurt adamları sevenler için bire bir ama bi anlam veremediğim şu vampir olan yerde nie kurt adam esirgenmiyor..?
İlginç bir konuya sahip.Vampirler,Kurtadamlar,Frankenstein vs gerçekten ilginç.Eh hayırlısı.Gerçi hugh jackman’ın oynadığı rollerden hiçbirinde kötü performans göstermedi.iyi seyirler.
Bu filme benim gibi yorgun kafayla gitmeyin çünkü hiç iyi gelmiyor. Film tam bir efekt ses ve aksiyon bombardımanı olarak başlıyor ve bitiyor ve insanı sıkıyor. Filmin temel sorunu Sommersen söylediği gibi B Filmini en son teknolojiyle çekmeye çalışmasından kaynaklanıyor. Şahsen Sommers dan daha iyi bir eğlencelik beklerdim.
filmin unutulmazı bence müziği... harika bi müziği var harika... yıllardır telefonumun zil sesi helsıng ın müziği... gitar anca bu kadar güzel öttürülür:)))