Van Helsing
4,3

lelaina
lelaina

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
efendim, stephen sommers isimli sahis oturmus, babasina adamak icin bir film yapmak istemis. oyle bir film olsun ki icinde hem drakula, frankenstein, dr. jekyll ve mr. hyde, kurtadam olsun, hem de kari-kiz olsun, gorsel efekt, dolbi molbi ses olsun demis. lakin bunlari corba misali kazana atip karistirmayi unutmus. bu yuzden senaryodaki yapisal duzeni sezercik kibrista veya badi filmlerine benzetebiliriz. azicik heyecan yaptirsin, koltuga yapistirsin diye beklerken sadece güldürmüş bir film idi
jamesbond-2
jamesbond-2

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
güzel ve hareketli bir film olmuş ama senaryo önceden tahmin edilebilir ve insanı pek şaşırtmıyor ama film çok hareketli sıkılmak imkansız fantastik ve hareketli film severlere tavsiye olunur.Bu arada oyuncularda çok uyumluydu.
Meet-in
Meet-in

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu tarz filmlerin içinde en beğendiğim.10/9
redoxx
redoxx

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kaliteli vampir filmlerinden biri...
Chev
Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gzl bir vampir filmi ama daha ii leride var 10/7
electronica
electronica

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Filmde tesadüf, rastlantı unsuru fazla yer alsa da izlemeye değer fantastik bir aksiyon filmi ...Müzikler güzel ... Tempo düşmüyor ve sürükleyici ... 10 üzerinden 8 puan veriyorum ...
serhatonce26
serhatonce26

17 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Film daha güzel olabilirdi çünkü o kadar yaratiği bir araya getirmişsiziz birde dangalak van helsing güzelim KATE BECKINSALE öldürüyor filmin görselliği çok güzel.
hammerusta
hammerusta

8 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Kaliteli br film mi :Hayır,müthiş bir oyunculuk mu var : hayır,klişelerden arınmış mı :ona da hayır ; ama tam seyirlik bir film.Bu filme hangi beklentilerle gitmek istediğine bakarsan gayet başarılı bir film.Verdiğin paranın sonuna kadar değiyor ve eğlenerek çıkarıyorsun.Eğlenmek,keyifli anlar yaşamak isteyenler için birebir.Geri kalan hayal kırıklığı yaşar bence...
süpernova-2
süpernova-2

17 Ekim 2004 tarihinde eklendi
kurtadamlar,vampirler,frenkeştayn,ve karizmatik bir kahraman.fantastik öykülerin tüm kahramanları bu filmde bukuşuyor.kadro kalabalık olmasına rağmen senaryo iyi hazırlanmış.oyuncular senaryoya iyi monte edilmişler.müzik güzel.durmak bilmeyen bir tempo var filmde.peki kusursuz bir film mi.kesinlikle hayır.gereğinden fazla efekt kullanılmış.abartılı bir şekilde.bu durum filmin inandırıcılığını yokediyor.ama meticede hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz.
Burakrises
Burakrises

3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bu tür bir filmin devam filmi gelmiyen nadir filmlerden.kesinlikle en iyi vampir filmi. yani aksiyonu için değil eğer vampirler hakkında iyi bilgileriniz varsa en orjinal vampir filmi olduğunu görürsünüz.10/8
snowman72
snowman72

24 Ekim 2003 tarihinde eklendi
keyifli eğlenceli kurgusu düzgün bir film olmasını isterim.bu tarz filmler 2 saatliğine sizi başka bir dünyaya alıp götürmelidir...
yenilige-dogru
yenilige-dogru

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Wampir ve kurt adam filmlerinden hoşlanmadığım halde bu filmi beğendim,hatta izlediğim en iyi wampir-kurt adam filmiydi.Hugh ve Kate tek kelimeyle harikaydı.
akturkan
akturkan

12 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Stephen Sommers, ya bu adamın hayal gücüne bayılıyorum neler çıkarıyor.Tam bir sinemacı hem yazıyor hemde yönetiyor.Bu filmi ise mükemmel.Hem film hem oyuncular.Bide filmlerinin arası uzun olmasa da adamı beklemesek meraktan patlatmasa bizi :))
wolkiwolki
wolkiwolki

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film 2004 yapımı olmasına rağmen ben yeni izledim filmi.Sadece izlemekle kalmadım, DVD’nin ekstralarına da iyice bir baktım.Daha sonra da film hakkında izleyici yorumlarına ve sinema eleştirmenlerinin ne dediklerine de bir göz attım...Bana göre film çok başarılı.Sadece Van Helsing değil, bunun yanında korku edebiyatının diğer aktörleri de yer alıyor filmde.Karakterler korku edebiyatından ancak film kesinlikle bir korku filmi değil, Fantastik bir Aksiyon filmi...Film, birçok kişinin belirttiği gibi teknik açıdan kusursuz, hatta muhteşem.Görüntü yönetimi çok çok iyi.Karakterler arasındaki replikleri tek düze bulanlar olmuş ancak, filmin genelinde o kadar da sırıtıp rahatsız etmiyor bana göre.Ne de olsa film repliklerle durumu kurtarmaya çalışıp izleyiciyi etkilemeyi amaçlayan 'ucuzcu'lardan değil...Film hakkındaki yorumlardan (eleştirmen yorumlarından söz ediyorum elbette) film için pek de olumlu şeyler yazılmadığını gördüm.Özellikle de korku edebiyatının bazı karakterlerin filmde yer alıp bir karma yapılmasından, hatta karakterler üzerinde oynanmasından şikayetçi olanlar olmuş.Ve denmiş ki 'bu sizi rahatsız etmezse'. Açıkçası karakterlere sadık kalınmamasının ne gibi bir sakıncasını olduğunu ben anlayabilmiş değilim.Olsa olsa telif hakkıyla ilgili bir sorun doğurur ki rahatlıkla aşılabilecek bir sorun ve seyirciyi de alakadar eden tarafı yok:))) Kanımca karakterlere sadık kalınmaması çok da iyi olmuş.Ne de olsa karakterleri herkes bilmekte ve üzerinde oynanmayacaksa filmde neden yer alsınlar, değil mi...Sonuç itibarıyle, fantastik filmlerden hoşlananlar için çok iyi bir film.Temposu yüksek ve sıkmıyor bitene kadar.Ayrıca 'hayatınıza yön vermeye çalışmak' , 'birşeyler öğretmek' gibi küstah amaçlar da taşımıyor :)))
delicewatt
delicewatt

8 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Filmin en büyük başarısı bu kadar fazla karakteri başarıyla birleştirerek kullanması. Hugh Jackman ve Kate Beckinsale de oldukça başarılılar özellikle Jackman, Van Helsing rolüne çok çok iyi oturmuş. Sommers abimizin çok sevdiği çizgi roman tadından ve aradaki gereksiz esprilerden biraz daha uzaklaşsa bence daha da iyi olabilirdi. Güzel bir film kaçırmayınız.