ayhanpala
27 Mart 2005 tarihinde eklendi
Filmi birbuçuk yıldır bekliyorum fakat sinemalara gelmeyecek gibi yapımcılar en azından Torque da yaptıkları gibi filmi vcd ye sürebilirler böylece Türk sinema severlerde böylesine iyi bir gerilim filmini daha fazla gecikmeden izlerler.
gerçekten de teen-slasher filmlerinin kralı ve başlangıcı olmakla beraber hiç gözardı edilmeyecek bir film...testereli katil iyi işler yapıyor.ama beğenene.
film bende tam bir hayal kırıklığı film vahşeti geçmememiş freddy ve jason bile bundan daha iyiydi korku ve gerilim yapacağız diye filmi berbat ediyorlar
arkadaşlar filmi izledim bu izlediğim korku filmlerin içinde etkilendiğim iyi filmlerden birisi yönetmen iyi olaylar araştırılmış ve film gerçek öyküye en yakın olanı bence
bu film 2006 da gelir herhalde...Fazla beklemeyin vcd veya dvd sini alıp izleyin...Film in adı çok kötü olmus hiç ilgi çekmiyo...Böyle janjanlı kımıl kımıl bi adolsaydı daha iyi olurdu:)):)):)):)):)):))
zaten gidemiyoruz çünkü gelmedi bi ara 25 haziran filan yazıyodu nerdeee...2005'in sonlarına doğru gelir herhalde...eh o zamanda gelsin değil mi...sanki biz uzayda yaşıyoruzda film gelmiyo..
7-10 aldı benden korkuyu iyi yansımışlar bence filmde, başında ve sonundaki s-b görüntüler güzeldi, sonunda ise ohh be sonunda diyorsunuz, izlemeyenlere saygımdan ve film daha Türkiye'de gösterime girmediği için şimdilik bu kadar...
filmi izlerken ister istemez hem geriliosunuz hem de sinirleriniz bozuluo.. burdaki yorumlara ve sine puana bakarak gaza geldim izledim.. cidden ürkütücüydü ya.. bunun gerçek olduunu düsünemiyorum bile.. ama bu arada 7.8lik puani hak ediyor mu bilmiorum.. zevkinize kalmis..
aferin blood'cuum ii yapiyomusun ama senin filmi nerelerde seyrettiginle ilgili kamuoyuna bilgi vermen bizi ziyadesi ile sevindirmesine ragmen sunu da belirtmek isterim ki; burda filmleri konusmak biraz daha mantikli gibi sanki... Bence fil son derece hoş... son zamanlarda iyi gerilim bulmakta zorlanıtorduk bu iyi oldu... Tabii bizde divx ciyiz ama korsan yasası her filmi hemen bulmamızı biraz engelliyor...
ben filimi izleyeli bi 6ay oldu hala gösterime giricek bu şirketlerde ice azıttılar filim amerikada gösterileri 1seneyi geçti biz hala izliycez ama gerçekten güzel bir filim özellikle bodrum sahneleri gerilim dozunu artırıyor sonuda hoş bitiyor bence izlenir bekliyoruz bakalım ama bence sinemada izlerseniz daha keyif alısınız çünki ses efekleride ve müzigi ürkütücü