Teksas Katliamı

bskbskbsk
bskbskbsk

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ben böyle filmleri sevmem ve korkmam da. Ama nedense bunda bayağı korktumm. Kanlı filmler saçma gelir belki ama bunun gerçek olması o kadar kötü ki. Yani saçma değil kesinlikle harika bir film. Bir daha olsa izleyebileceğimi sanmıyorum tabi .D Sonunda gerçek olaydan birşey gösterdi, o da etkiledi tabi. Neyse puanım 9/10
ppapis
ppapis

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir filmdi, çok beğendimmm. komiklikle ne alakası var onu anlamadım.izlediğim en gzl korku filmiydi neredeyse.
jamesbond-2
jamesbond-2

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ne zamandır izlemek istiyordum filmi ve sonunda izleme fırsatı buldum.Oldum olası teen slasher türünü severim ve bu film de türün iyi örnekleri arasına adınıklişeler olmasına rağmenyazdırmayı kesinlikle başarıyor.Sırf jessica biel için bile izlenir yani.8/10
merida94
merida94

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok süper bir korku filmiydi aksiyon ve gerilim doluydu konusu da çok etkileyiciydi performanslar da.
aydin-dereli
aydin-dereli

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok süper bir korku filmi. teksas katliamı başlangıcı da izlemenizi tavsiye ederim.10/8
atakanozruh
atakanozruh

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Klişelerden kurtulmaya çalışan, ürpertici atmosferi, izleyiciyi geren sahneleriyle çok başarılı bir yapım. Özellikle katil ailenin üyeleri müthiş seçilmiş. Her birinin tipinde ayrı bir korku havası var. 8/10
ferobadici
ferobadici

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
süper etkili işte bu dedirten testere den sonra en beğendiğim gerilim filmi
sebitusgen
sebitusgen

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
pek korku filmi izlemekten zevk alamam ama bunu sevdim çok!! o sona kalan kız olmak istemzsnz..
ykaraaaslan
ykaraaaslan

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
walla ben eski teksas katliamı filmlerinde izledim..bu yine tatmin etti..başlangıctan bin kat iyi..bsy kazandırmaz ama bseyde kaybettırmez..cerez film
ontu07
ontu07

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi,seyretmekle bir şey kaybetmezsiniz
necoalpboga
necoalpboga

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film çok hosuma gitti insanı kopma noktasına kadar geriyo sonra serbest bırakıyo türünün örneklerinde olmadıgı cok ii oyunculuklar var müzikleriyle konusuyla ve baslangıcıyla cok ii bi gerilim bence
aknagyerla
aknagyerla

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
şahsen bence güzel bir filimdi ve sürekli gerdi artık kurtulsun diye
texasgall
texasgall

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Gençlerin sırayla öldüğü bu tarz filmler artık ilgi çekmesede bu film gerçekten güzeldi.5+1 ve karanlık ortamda tadını çıkarabilirsiniz..Özellikle sonlarda kızın ve çocuğun saklandığı ve farelerin olduğu sahne.....
Figen Bilgin
Figen Bilgin

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence film ve oyuncular çok iyidi, gerçekçiydi bana göre, bi ara midem bulanır gibi oldu doğrusu... yazık olmuş gençlere. gerilim korku sevenlere tavsiye ederim
talip46
talip46

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyenler anlaşılan gerilim filminden anlamıyor. film harikaydı. zaten gerilim filminden ne bekleyebilirsiniz ki. bol dehşet ve de kan. tarzınız olmayan filmleri izleyipte insanları yanlış yönlendirmeyelim litfen. gerilim fiilmi sevenler! izleyin pişman olmassınız...