Teksas Katliamı

pure-33
pure-33

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten izlenmesi gereken bir korku filmi. Bu film için söylenecek pek fazla bişey yok. Dehşet filmin her anına hakim. Gerçekten korku filmi izlemek istiyorsanız bu film için acele edin.
jadetuana
jadetuana

14 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Fragmanına hayran olduğum,döne döne tekrar izlediğim film sonunda Türkiye'ye gelio.3 senedir bekliyodum,bakalım neler olucak.
sblatc
sblatc

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Her zamanki gibi bir grup genç yer alıyor filmde..Çok etkilenmedim desem doğru olur.O insan kasabı insan bozmasına da söylicek bir şey bulamıyorm,kompleksin bu kadarına pes diyorum. Öyle bir aileniz olduğunuz düşünsenize bir.. Allah evlerden uzak etsin valla....
okaliptus80
okaliptus80

31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Filmi 1974 yapımı olanın aksine klişelere sıkça başvurmuş klasik bir teen slasher tarzı bulduğumu belirtmeliyimçAncak bundan filmin vasat olduğu izlenimi hasıl olmasın.Aksine son yıllarda yapılmış birçok filmden daha ürkütücü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.bulun ve izleyin diyorum..
Ilknur K
Ilknur K

9 Haziran 2005 tarihinde eklendi
10/10 puan alır benden.. Kesinlikle o eski korku filmleri aratmayan son zamanların en güzel katliam filmi. Korkudan artık bitsede kurtulsak diyeceğim her sahnesi gerilim dolu bir film..
ayhanpala
ayhanpala

27 Mart 2005 tarihinde eklendi
Filmi birbuçuk yıldır bekliyorum fakat sinemalara gelmeyecek gibi yapımcılar en azından Torque da yaptıkları gibi filmi vcd ye sürebilirler böylece Türk sinema severlerde böylesine iyi bir gerilim filmini daha fazla gecikmeden izlerler.
no-one-2
no-one-2

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
İlk versiyonu daha güzeldi ama bu da idare eder.