karotenn
11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
arkadaslar filmi azonce izledim.'gerilim=kan,dehset,bacak kafa kesip koparmak' demek değildir!!!filmi izlerken midem bulandı diyebilirim.kendinize ve 'midenize' guvenmiyorsanız bu filmi izlemeyin:))artık benim de bir fobim var:ELEktrikli TEStere!!!>>
bu film 2006 da gelir herhalde...Fazla beklemeyin vcd veya dvd sini alıp izleyin...Film in adı çok kötü olmus hiç ilgi çekmiyo...Böyle janjanlı kımıl kımıl bi adolsaydı daha iyi olurdu:)):)):)):)):)):))
Gerçekten sürükleyici bir film.Başlangıçta gençlerin teker teker öldüğü klasik yapımlardan farksız olduğunu düşünebilirsiniz ama film ilerledikçe farklı olduğunu sizde görüceksiniz.Etkileyici olmasındaki en büyük pay gerçekten yaşanmış bir olay olması..
Bilmiyorum ama bu filmle bir şeyi öğrendim ki bazılarımız bana kızacak;amerika artık sığlaşmış..senaryo yaratmakta artık acemileşmişler.Hr ne kadar kızılderililerle ilgili pek film çekilmesede,john ford la zamanında birçok buna yakın konular izledik.Genede herkesin ellerine sağlık.Ben beğenmedim.
bu filmin başı neresi sonu neresi anlamış değilimilk filmi hangisison filmi hangisihele teksas katliamı 2 filmi iğrenç ötesiiiiama ilk filmi çok güzeldiii
filmi izledim...eğer gerçek bir hikayeden yola çıkıldığını bilmeseydim şuanki gerginliğim olmazdı herhalde..Filmi izlerken(sürekli türkiyede seyahat eden birisi olarak) zihnim, Amerikada böylesi acaip kasabalar varmı? sorusuyla meşgul oldu ve bizdeki minik yerleşimlerdeki insanların canayakınlığını düşünüp şükrettim...bence film klasik korku ögelerini taşımasına rağmen yinede izlenmeli...
tek kelimeyle banal ve alışılagelmiş bir ilerleme seyri olan bir film , gerçekten tutarlı bir son u yok ve o kadar da parlak enstantaneler içermiyor,yani vahşet o kadar da gösterilmiş diyemem... sıkıcıydı , pişmanım izledigim icin :D