Teksas Katliamı

Lycan-2
Lycan-2

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim ve harika bir gerilim filmi. Sinemada bir ara arkamı döndüm ve herkes koltuğa yapışmıştı. Herkes kendini filme çok kötü kaptırmıştı. Ama morgan’ın sözünü dinleselerde belkide başlarına hiçbir şey gelmezdi.
venus666
venus666

17 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Konusu gercek bir hayat hikayesine dayanan 1 ci versiyonunu yillar önce izlemis oldugumuz teksas kasabi filminin Türkiyede bu kadar gec vizyon bulmasi cok üzücü.Film kurgusu,senaryosu vede gerilimli yüksek temposu ile korku filimlerinin meraklilari icin kacirmiyacaklari bir film diye düsünüyoruM:israrla izlemenizi öneriyorum haydi korku filmi sevenler ne bekliyorsunuz sinemaya.
ykaraaaslan
ykaraaaslan

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
walla ben eski teksas katliamı filmlerinde izledim..bu yine tatmin etti..başlangıctan bin kat iyi..bsy kazandırmaz ama bseyde kaybettırmez..cerez film
fatos790
fatos790

18 Mart 2004 tarihinde eklendi
gerçekten bu aralar seyrettiğim daha çok maceraya kaçan bi gerilim filmi ve en sıkılacak insan bile başroldeki kızın güzelliğinden dolayı izleyebilir
irensaltali
irensaltali

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
İçinde korku filimlerini genel saçmalıklarını bulundurmasına rağmen hoş bir yapım. Ayrıca tavsiye olunurki eğer tek başınıza DVD'den izliyorsanız aynı ortamda bulunan kişilerden rica edin aniden ekranın yanından çıkmasınlar filmden daha fazla korkutuyor.
capoeiraci87
capoeiraci87

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
mükemmel bir film ikinci kez vizyona giriyor aslında
irfanburulday
irfanburulday

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bu filmin testere filmiyle aynı ktegoride,aynı konuyu aynı güzellikte işlediği düşüncesine kesinlikle katılmıyorum. Testere beni konusu itibarıyla herzaman etkilemiş bir film olarak kalacak zihnimde. Yaşamak için en yakınını öldürmek! Korkunç bir durum.Tasavvuru bile tühlerimi diken diken yapıyor.İnsanın insana tüm duygularının böyle durumlarda sahte vegerçekçi olmadığının kanıtıdır.
musa-erbas
musa-erbas

23 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bu sabah saat 03,00 gibi izledim filmi bayağı sıkı yapmışlar bayağı gerildik filmde filmi herkes izlesin tavsiye ederim
berano
berano

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence süper korku ve gerilim filmi,az maliyetle çok iyi iş çıkarmışlar.seyretmeye değer...
joan-baez
joan-baez

25 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten film çok güsel. Ben çok beğendim. Evet bazı sahneler çok tanıdık geliyor ama izlenmeye değer bir film bence... Yalnız yukardaki film konusun da yanlışlıklar var orda anlatıldığı gibi değil tam olarak..
umit6262
umit6262

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar bundan dah iyi gerilim filmi erde bulacaksınız varsa başka isimlerini bilen bana söylesin aycee ye katılıyorum güzel bi film
yakupcosgun
yakupcosgun

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
seyretmeye değer bence kaçırmayın
inspectah
inspectah

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bazı arkadaşlar filmi beğenmemiş forumlarda okuduğum kadarıyla.yalnız atladığınız bir konu var.bu filmin konusunun gerçek olduğunu bilen varmı aranızda?1950li yıllarda yaşanan gerçek bir olay!o güne ait orjinalliği kanıtlanmış polis kamerası kayıtları var.izlemenizi tavsiye etmem(gerçi filmden pek bi farkı yok ama)gerçekten ürkütücü