Teksas Katliamı

mettt
mettt

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
senaryo gerçek olabilir ama yine herzamanki olaylar..4-5 genç bi yerlere gider, başlarına korkunç olaylar gelir sonrada aralarından birkaçı katili öldürerek kurtulur, eğer öldüremiyorsa devam filmi çekilir ;)10/6
smyrna-2
smyrna-2

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu filmin başı neresi sonu neresi anlamış değilimilk filmi hangisison filmi hangisihele teksas katliamı 2 filmi iğrenç ötesiiiiama ilk filmi çok güzeldiii
ppapis
ppapis

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir filmdi, çok beğendimmm. komiklikle ne alakası var onu anlamadım.izlediğim en gzl korku filmiydi neredeyse.
miraykutur
miraykutur

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi iki kere izledim. O da canım sıkıldığı için. Pek de korktuğum söylenemez. Klasik testereli bir sadistin birkaç genci kovalamacası ve sonunda ne olduğu belirsiz bir final. Vakit geçirmek için izleyin. Ama korkmak için yapılacak en son seçim bence...
bskbskbsk
bskbskbsk

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ben böyle filmleri sevmem ve korkmam da. Ama nedense bunda bayağı korktumm. Kanlı filmler saçma gelir belki ama bunun gerçek olması o kadar kötü ki. Yani saçma değil kesinlikle harika bir film. Bir daha olsa izleyebileceğimi sanmıyorum tabi .D Sonunda gerçek olaydan birşey gösterdi, o da etkiledi tabi. Neyse puanım 9/10
vclsxd
vclsxd

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Tam bir korku filmi fanatiğiyim. Bu tarz gerilim filmleri -sadizm içerikli diyelim- insanın psikolojisini inanılmaz etkiler. Testere benzeri filmler oalrak değerlendirebilirsiniz. Ancak bu film hem kesip, biçme sahnelerinde muhteşemi yakalamış hem de konu olarak çok zengin. Korku filmi seviyorsanız kesinlikle ama kesinlikle izlemeniz gerek. Ve filmin gerçek olaylardan esinlenilmesi insanı daha ayrı bir ürkütüyor. ;) (10/10)