okaliptus80
31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Filmi 1974 yapımı olanın aksine klişelere sıkça başvurmuş klasik bir teen slasher tarzı bulduğumu belirtmeliyimçAncak bundan filmin vasat olduğu izlenimi hasıl olmasın.Aksine son yıllarda yapılmış birçok filmden daha ürkütücü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.bulun ve izleyin diyorum..
filmi izlerken ister istemez hem geriliosunuz hem de sinirleriniz bozuluo.. burdaki yorumlara ve sine puana bakarak gaza geldim izledim.. cidden ürkütücüydü ya.. bunun gerçek olduunu düsünemiyorum bile.. ama bu arada 7.8lik puani hak ediyor mu bilmiorum.. zevkinize kalmis..
vizyona girmemiş onca kaliteli film varken 12 yaşındaki ççocukların bile korkmayacağı bir film yayınlamak gerçekten çok anlamsız. made yaz dönemi ölü sezon o vakit toronto veya sundence'te başarı kazanmış bağımsız örnekleri yayınkasalar da biz sinema tutkunları saf sinemaya olan hasretimizi gidersek!!!
filmi izledim korkmak istiyorsanız doya doya korkarsınız.ayrıca merakımı yenemedim.tobe hooper in çektiği ilk filmide izledim.korku severler tatmin olacaklardır...
bence tam bi gerilim filmi.izlerken insanı etkilemeyi başarmış.ama evde izlenilecek bi film değil,çünkü özellikle ses efektleri çok güzeldi.bu yüzden evde izlediğinizde beğeniceğinizi pek sanmam
Son günlerde geçrdiğim en gergin saatleri bu filmde geçirdim...MAnyak ötesi sahnleri,korku ve dehşet dolu kovalamacalarıyla harika bir film.Gerilmek ve kan görmek isteyenlerin mutlaka izlemesi gerekir:))Ayrıca diğer filmlerden esinlenilmiş sahnelerde yok diil
gerçekten de teen-slasher filmlerinin kralı ve başlangıcı olmakla beraber hiç gözardı edilmeyecek bir film...testereli katil iyi işler yapıyor.ama beğenene.
arkadaşlar film gerçekten çok güzel.Filme hem macera hem dram hem gerilim hemde korku olarak bakabilirsiniz.Çok yönlü bir film olmuş.Bu yüzden izleyiciye kesinlikle zevk veriyor.Filmin ne kadar çabuk bittiğine çok şaşırdım.Zamanın ne çabuk geçtiğini anlamıyorsunuz bile.Kesinlikle sıkıcı bir film değil.Gerilim filmlerine ilgi duyuorsanız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.9/10
Bu filmin gerçek yaşamdan uyarlama olduğunu bilmek bile insanı geriyor. Bence filmin bütünü gerilim türünü sevenleri tatmin eder. Özellikle filmin sonunda yayınlanan siyah-beyaz gerçek kayıtlar inanılmazdı.
Bu filmi izleyince artık bu türü sevmediğimi anladım. Sürekli kovalamaca ve katilden kaçma üzerine kurulu, hikaye biraz değişiyor gerçi ama korktuğunuza değmiyor. Bu türü sevenlere jeepers creepers ı tavsiye ederim. Sonları bile benziyor. (5/10)
Korku klasikleri arasında yerini almış bir film. İlk dakikasından itibaren filme bağlanıyorsunuz ve gerilimi sonuna kadar hissediyorsunuz. Leatherface karakteri psikopatlığın sınırlarını zorluyor. Umariım 2. filmde bunun kadar güzeldir.
o kadar çok taklit filmi var ki, orjinalini seyrettim mi seyretmedim mi karıştırıyorum hep.umarım en son(3 yıl önce) vcd den seyrettiğim bi taklittir. çünkü çok kötüydü.bu filmden umutluyum fragmanı süper.