izlediğim en iyi korku gerilim filmlerinden bir tanesiydi bol kan ve bol dehşet bazı sahnelerde heyecandan yerimde duramadım jessica biel'ın perfonması görülmeye değer doğrusu katille iyi mücadele etti kısacası izlemenizi tavsiye ederim
Film 3 sene oncesinin ama yeni vizyona giriyor,ne isse artik? ya degisik bir film izlemeyi umuyordum,film beni pek tatmin etmedi,izlerken gerilmedim bile.Fikrimce 7.8i haketmiyor kendi turunde bile
korku filmi sevenler için vakit kaybı bence.Bitirmek için zor dayandım.Çığlık ve testere sesi var sadece,konu yok senaryo yok.Tek olumlu yani gerçek hikaye olması.
kötü eleştirilerin hiçbirine katılmıorum.. bnce korku dozu yüksek heyecanlı bi filmdi.. ama abartmaya gerek yok... yinede izlemeye değer tawsiye ederim...
ya hep aynı senaryo bir grup genç geziye çıkıyo ve testereli bi adam bunları kovalıyo.teksas da dehşet,teksas kasabı ve son olarakda teksas katliamı.ya bunlar hep aynı filmler.sadece oyuncular değişik.bu nasıl bi mantık anlayamadım.
Bu filmin testere filmiyle aynı ktegoride,aynı konuyu aynı güzellikte işlediği düşüncesine kesinlikle katılmıyorum. Testere beni konusu itibarıyla herzaman etkilemiş bir film olarak kalacak zihnimde. Yaşamak için en yakınını öldürmek! Korkunç bir durum.Tasavvuru bile tühlerimi diken diken yapıyor.İnsanın insana tüm duygularının böyle durumlarda sahte vegerçekçi olmadığının kanıtıdır.
ya arkadaşlar gerçekten izlemenizi tavsiye derim ben korku ve gerilim filmi hastasıyım bütün bi yaz bu filmi bekledim ve dedim inş. beni hayal kırıklığına uğratmaz ve sonun da filme gittim ben hiç izlerken gözlerimi kapatmam ilk kez bu filmde gözlerimi kapattım ve ayaklarımı topladım özelllikle kanı sevenler mutlaka gitsin tamam konusu diğer filmlere çok benzio ama bence harika bi filmdi hele o adamın yaptıkları falan ayy süperdi filmden sonra 3-4 saat hiçbişe yiyemedim filmin etkisinden yani bu film bulunduğu şehirden gitmişsede mutlaka cdsi çıkınca alsınlar eninde sonunda izleyin bu filmi
Dehşet ve gerilim severler için soluk soluğa izlenilebilecek bir film.Ama çerez bir film olduğunu da söylemek gerekir...Bu arada filmin özetinde sanırım bir hata yapılmış.Çünkü Şerif Deriyüz'ü alt etmeyi bırakın tam tersine ona yardım ediyor.Gençlerin arabası da mezbahaya falanb çarpmıyor