çoğu sahnede irkiliyorsun ama fazla abartılı ve kafanızdaki birçok soruyu yanıtlamıyor. ben saw serisiyle ilgili olduğu için gittim ama alakası yok..o bebek ilk sahnede çıkan ve kendini öldüren kızın olsa gerek ama çocuk yaklaşık 8 aylık var. saçma yani...
Siz bu filmi niye testereyle alkası yok falan gibi yorumluyosunuz.Zaten alakasız filmler bu film gerçek bi olaydan esinlenilip yapılmış.zaten filmin sonunda o kişinin gerçek fotoğrafını gösteriyolar.Ve eski filmin yeniden çevrimi filmin adında saw geçiyo diye ve testere geri döndü diyo diye galiba karışıyo ama alakası yok.bu elektrikli testereli adamın gençleri doğramasını anlatıyo.ayrıca film müthiş hiç öyle klasik gençlik korkusu değil insanı çok etkiliyo.The beginning olarak da çekildi 2006 yapımı ama türkiyeye ne zaman gelir merak konusu...
yeniden çevrimler beni gıcık ediyor.şey gibi sanki hani sen yapamadın bak benimki nasıl olmuş.hiç gereği yok.birde yeter artık şu gençleri gezi esnasında öldürmekten vazgeçsinler nedir bu gençlerin haali yaw.pikniğe gidemez olduk manyağın biri elinde envayi çeşit kesici aletle çıkacak diye.
arkadaslar filmi azonce izledim.'gerilim=kan,dehset,bacak kafa kesip koparmak' demek değildir!!!filmi izlerken midem bulandı diyebilirim.kendinize ve 'midenize' guvenmiyorsanız bu filmi izlemeyin:))artık benim de bir fobim var:ELEktrikli TEStere!!!>>
bazı arkadaşlar filmi beğenmemiş forumlarda okuduğum kadarıyla.yalnız atladığınız bir konu var.bu filmin konusunun gerçek olduğunu bilen varmı aranızda?1950li yıllarda yaşanan gerçek bir olay!o güne ait orjinalliği kanıtlanmış polis kamerası kayıtları var.izlemenizi tavsiye etmem(gerçi filmden pek bi farkı yok ama)gerçekten ürkütücü
bence film iyiydi...sürekli gerilim vardı atmosfer seslerle iyi oluşturulmuş...jessica biel e çok acıdımı sölemeliyim rolü icabı sürekli ıslanıp ordan oraya koşmak savrulmak zorunda kalmış...leather face ismi zaten yeterince gerginlik yaratıo di mi?
İçinde korku filimlerini genel saçmalıklarını bulundurmasına rağmen hoş bir yapım. Ayrıca tavsiye olunurki eğer tek başınıza DVD'den izliyorsanız aynı ortamda bulunan kişilerden rica edin aniden ekranın yanından çıkmasınlar filmden daha fazla korkutuyor.