Teksas Katliamı

aydin-dereli
aydin-dereli

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok süper bir korku filmi. teksas katliamı başlangıcı da izlemenizi tavsiye ederim.10/8
seliria
seliria

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçek bir hikayeden alınmış filmler her zaman çok daha fazla etkiler insanı.Ancak izlediğim görüntüler bunun gerçek olduğu duygusundan çok,zorlamaya başvurulmuş şiddet görüntülerinden başka bişey vermedi.Buna rağmen filmi başından sonuna kadar gözümü kırpmadan izlettiren şey her ne ise tebrik ediyorum:)
kenloach
kenloach

23 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Bu filmi ben hariç herkes izlemiş!Ben sinemalara gelmedi diye biliyorum korsan vcd sini dahi bulamadım herkes nerde izledi bu filmi ya?
gaffur030685
gaffur030685

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
izledigim en kötü korku filmlerinden biri.oyunculuk yerlerde sürünüyor.seneryo çok klişe.kısacası çok kötüydü
gri-8
gri-8

4 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Gerilimle başlayıp, korku ile devam eden yolculuğumuzda heyecan iel son veriyoruz. Hoş anlatımı ve güzel kamera geçişleri ile izlenmesi keyifli bir film. 10/8
no-one-2
no-one-2

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
İlk versiyonu daha güzeldi ama bu da idare eder.
falconx74
falconx74

8 Şubat 2005 tarihinde eklendi
kült bir korku filmi..
the-o-c
the-o-c

28 Haziran 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku gerilim filmlerinden bir tanesiydi bol kan ve bol dehşet bazı sahnelerde heyecandan yerimde duramadım jessica biel'ın perfonması görülmeye değer doğrusu katille iyi mücadele etti kısacası izlemenizi tavsiye ederim
Sedatt G
Sedatt G

27 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Ben bu filmin yanılmıyorsam 1988 veya 1990 lı yıldaki yapımını seyrettim ve ççook korkarak izlemiştim. Bu yeni yapımını merakla bekliyorumm.
orsau
orsau

8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence film iyi ama ben sonuna kadar sabredemedim. o sahnelerden sonra benim de midem kabartı içim ürperdi ki ben normalde korku türüne gülmek için giderdim bu sefer iğrençlik duysununu tatım sanırım uzun süre bu filmin etkisinde kalıp bir filme gidemicem:)
ismet-ar
ismet-ar

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süpeerrr bi film izlediğim en iyi korku filmi yook bööle bi film
aknagyerla
aknagyerla

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
şahsen bence güzel bir filimdi ve sürekli gerdi artık kurtulsun diye
okaliptus80
okaliptus80

31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Filmi 1974 yapımı olanın aksine klişelere sıkça başvurmuş klasik bir teen slasher tarzı bulduğumu belirtmeliyimçAncak bundan filmin vasat olduğu izlenimi hasıl olmasın.Aksine son yıllarda yapılmış birçok filmden daha ürkütücü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.bulun ve izleyin diyorum..
omermrb
omermrb

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
mükemmel olmamakla beraber izlemeyi tavsiye edebileceğim bir film.
tutti35
tutti35

25 Kasım 2004 tarihinde eklendi
7-10 aldı benden korkuyu iyi yansımışlar bence filmde, başında ve sonundaki s-b görüntüler güzeldi, sonunda ise ohh be sonunda diyorsunuz, izlemeyenlere saygımdan ve film daha Türkiye'de gösterime girmediği için şimdilik bu kadar...