yesimbay
22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
korku filmi klişesine uymak için yapılmış bence, yalnız bıçak, silah, böö sesleri, gıcırdayan kapılar yerine elektrikli testere seçilmiş, aslında heyecanladırmayı başarmış da doğrusu.. ama konu, senaryo ortada yok gibi sadece elektrikli bir testere var.. bence vasat...... ama en azından çok sıkıcı değil.
bence film iyiydi...sürekli gerilim vardı atmosfer seslerle iyi oluşturulmuş...jessica biel e çok acıdımı sölemeliyim rolü icabı sürekli ıslanıp ordan oraya koşmak savrulmak zorunda kalmış...leather face ismi zaten yeterince gerginlik yaratıo di mi?
o kadar çok taklit filmi var ki, orjinalini seyrettim mi seyretmedim mi karıştırıyorum hep.umarım en son(3 yıl önce) vcd den seyrettiğim bi taklittir. çünkü çok kötüydü.bu filmden umutluyum fragmanı süper.
bayağı önce çıkmış bir film ama sinema salonlarına yeni çıktı okuduğuma göre mükemmel bir senaryo ya sahip bir film filmi izlemedim ama jessica biel mükkemmel bir film çıkattığını düşünyorum korku gerilim mi istiyorsunuz bu filmi izleyin :-)))
filmin bugun dvd sini izledim.öncelikle testere geri döndü demeleri çok saçma.filmin testereyle alakası yok.filmde hiç bir şey bulamayacagınıza emin ol ne bir korku nede bir gerilim vizyona girmeye değmeycek tarzda bir film.3/10 en fazla
Filmi birbuçuk yıldır bekliyorum fakat sinemalara gelmeyecek gibi yapımcılar en azından Torque da yaptıkları gibi filmi vcd ye sürebilirler böylece Türk sinema severlerde böylesine iyi bir gerilim filmini daha fazla gecikmeden izlerler.
Gerçekten sürükleyici bir film.Başlangıçta gençlerin teker teker öldüğü klasik yapımlardan farksız olduğunu düşünebilirsiniz ama film ilerledikçe farklı olduğunu sizde görüceksiniz.Etkileyici olmasındaki en büyük pay gerçekten yaşanmış bir olay olması..
arkadaslar filmi azonce izledim.'gerilim=kan,dehset,bacak kafa kesip koparmak' demek değildir!!!filmi izlerken midem bulandı diyebilirim.kendinize ve 'midenize' guvenmiyorsanız bu filmi izlemeyin:))artık benim de bir fobim var:ELEktrikli TEStere!!!>>
Her zamanki gibi bir grup genç yer alıyor filmde..Çok etkilenmedim desem doğru olur.O insan kasabı insan bozmasına da söylicek bir şey bulamıyorm,kompleksin bu kadarına pes diyorum. Öyle bir aileniz olduğunuz düşünsenize bir.. Allah evlerden uzak etsin valla....
bence tam bi gerilim filmi.izlerken insanı etkilemeyi başarmış.ama evde izlenilecek bi film değil,çünkü özellikle ses efektleri çok güzeldi.bu yüzden evde izlediğinizde beğeniceğinizi pek sanmam