Cesaretin Var Mı Aşka?
4,3

jeo-ipek
jeo-ipek

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Fransızca tam çevirisi olarak Çocuk Oyunu olan filmin benim için önemi çok fazla ama dışarıdan tarafsız bir izleyici olarakta filmi beğenmemek imkansız. o kadar sıcak ve o kadar eğlenceli ki. Filmin ortasında Julien'i ciddi ciddi tokatlayasım geldi. Yönetmen Yann'ın filmin sonu için yaptığı şey ise çok ilginç. Bu şekilde bir sonla karşılaşmış olduğunuzu sanmıyorum. İzleyin bana hak vereceksiniz ;)
memoli-2
memoli-2

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
başrolleri paylaşan aktör ve aktrisin 2 side muhteşem oyunculuk sergilemişler...birine hissedilen sevginin söylenmesi yerine başka yollara gidip hayatı hem kendimize hemde karşıdakine zehir etmenin hiç faydası olmadığını,sevginin karşılıklı açıkça ifade edilmesinin çok daha güzel olduğunu anlatan bi film...sevdiğinizin neleri hak ettiğini hatırlatan bir film...10/9... herkesin izlemesini tavsiye ederim...
caylak4921
caylak4921

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok iyi işlenmiş bir film.İnsan gerçek ile oyunun bukadar içiçe geçmesini hayranlıkla seyrediyor.Bence mükemmel
stromile
stromile

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi film şiddetle tavsiye ediyorum izlemeyen arkadaslara eğlenceli romantik duygusal olaganüstü bi film.
wayelemzed
wayelemzed

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film romantizmle komediyi birleştirmiş aynı zamanda insanlara gerçek kişiyi bulma konusundada uyarmış güzel bir film geldi bana fakat sonu başka türlü bitseydi daa derinden etkilenebilirdik ama yinede güzel bir film olmuş
ceycey1903
ceycey1903

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
romantik filmlere karşı her zaman büyük bir düşkünlüğüm vardır, bu filmi henüz izledim ve düşkünlüğüm daha da arttı, gerçekten çok güzel bir aşk hikayesiydi
serenityy
serenityy

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bencede çok güsel bi film bayıldım
curlyteddybear
curlyteddybear

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film..insanın içini ısıtıyor..eğlencesiyle içini kıpırdatıyor..kesinlikle izlenilmesini tavsiye ederim..
ayrıca müzikleri de mükemmel..la vie en rose'la birleşince film kesinlikle 10/10..
coco-2002
coco-2002

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda filmlerden etkilenmek zor olsa da,bu filmi unutamayacaksınız...bence tek kelimeyle muhteşem
marvas88
marvas88

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle hiç sıkılmadan izleyeceğiniz ve uzun bi süre unutamayacağınız bir film. Ben defalarca seyrettim ve çok keyif aldım. Mutlaka seyredin derim...
esgael
esgael

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izlenilmesi gereken filmlerden kesinlikle kacirmayin gercek bir ask hikayesi
sidarta21
sidarta21

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
farklı ve güzel bir film olmuş.izlemeyenlere tavsiye edilir.
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
otobus yolculugumda izlemiştim süper bir aşk hikayesi.kaçırmayın
istanbulkarsiyaka
istanbulkarsiyaka

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok guzel cok eglenceli cok romatik cok cok bi film genclik bolumleride keske en azindan cocukluk sahneleri kadar uzun olsaydi film sonu biraz oldu bittye getrilmis gibi dursa bile oyuncular rollerine yakismis kesinlikle izleyin pisman olmassiniz
basakbilgi
basakbilgi

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Aşkın acı bir oyun olduğunu, kurallarının inat, kıskançlık, sadakatsizlik ve hayal kırıklığı olduğunu gösteren son kerte katastrofik bir aşkın filmi. Turta tadında bir aşk filmi, izleyiniz, izletiniz...