Cesaretin Var Mı Aşka?
4,3

happyface
happyface

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izledigim yuzlerce film icinden ilk 3e rahatlikla giren, ne kadar ovsem az olan, her sahnesini artik ezberledigim muhtesem otesi film.1191 kisinin oyuyla 8,8 almis bir film olarak daha ne diyebilirim ki :) begenmeyenler kendisi kaybeder.boyle bir ask yok !! :)10/10
spiderhasan
spiderhasan

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
önceden izlemiştim, kesinlikle muhteşem ve muhakkak izlenilmesi gereken bi film.Kesinlikle tavsiye ediorum.Çok değişik bi kurgusu olan eğlence ve aşkı çok güzel harmanlamış bi film!!!
egela
egela

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bence süperrr ötesi bir film hem eğenceli hem duygusal hemde komik insana birçok duygu verebiliyor.sanırım yıllardır hep böyle bir filmi beklemişim aradığımı buldum diyebilirim kesinlikle izlenilmesi gereken bir film şiddetle tavsiye ediyorum :)yanlız filmi orjinal olarak fransızca seslendirme ve türkçe alt yazı şeklinde izlerseniz daha güzel olur türkçe izlediğim zaman ben pek zevk alamadım kendi sesleriyle film daha bir bütünleşmiş oluyor çünkü ;)
ddmjwl
ddmjwl

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
inanın kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum..hayatımın filmlerinden.olduça eğlenceli ama aynı zamanda duygusal.sonunu izleyip film bittikten sonra şöyle bir duruyorsunuz.mutlaka izleyin aşk bu kadar cesur yaşanmamıştır..
otomatikgugukkusu
otomatikgugukkusu

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sıcacık, sürprizli, muzur, romantik, içten, içinizi ısıtacak bir film. Kaçırılması kayıptır, tabii anlayanına
ceroximo
ceroximo

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kötü yorum yazan ne akla hizmeten yazmış anlayamadım. Romantik filmleri sevmiyorsanız sizin çemberinizde değil demekki bu film, kötü demek fazlasıyla yanlış. Romantik filmlerden hoşlananlar bu filme baılacaklardır muhtemelen.Ayrıca Amerikan sinemasından da gına geldi diyorsanız seyretmelisiniz. Senaryoya da oyunculuğa ve çekimlere de 10/10.
elifyuceyurt
elifyuceyurt

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Hayatımın en mükemmel filmidir, sıradan aşk hikayelirini anlatan filmler gibi değil. Gözyaşlarıza engel olamıyorsunuz.. Müthiş bir hikaye, müthiş bir kurgu. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film. Fransız filmleri gerçekten bir numara oluyor. 10/10
seyma-atakuru
seyma-atakuru

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
diğer sıkıcı aşk filmlerine nazaran akıcı konusu,heyecan uyandıran kareleri,bir sonraki hamleyi asla kestiremeyeceğiniz kadar orjinal senaryosu ile 1010'u hakeden bir başyapıt!
denizilke2
denizilke2

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izleyip de içi acımayan, heyecanlanmayan, aşıksa sevgilisini daha çok seveceğini, aşık değilse herseyini aşk için harcayabilecek fedakarlıktaki insanların favori filmi olarak düşünüyorum, belki de bir film beni ne kadar etkileyebilir neyi istiyorum diye kendie sordugumda cevabını bu filmde buldum, film süper kurgulanmış ve gayet sürükleyici , aşkla meşkle işim yok diyorsanız bile mutlaka izleyinemin olun cok begeneceksiniz, bu film hakkında dah açok sey yazardım ama çogu kişsel olurdur herhalde. filmi cnbc oyanattı bir kaç kez ama bizim turk kanlarrı aptal holywood filmleri oyanatır bu filmi avrupa filmi diye oyanatmaz10/10
gunermust
gunermust

31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Başından sonuna kadar temposu hiç düşmeyen hayatımda izlediğim en güzel ve en zengin romantik filmdi. Alışılmışın dışında ama herşey gerektiği düzeyde.
Mutlaka izleyin......
caylak4921
caylak4921

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok iyi işlenmiş bir film.İnsan gerçek ile oyunun bukadar içiçe geçmesini hayranlıkla seyrediyor.Bence mükemmel
stromile
stromile

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi film şiddetle tavsiye ediyorum izlemeyen arkadaslara eğlenceli romantik duygusal olaganüstü bi film.
ceycey1903
ceycey1903

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
romantik filmlere karşı her zaman büyük bir düşkünlüğüm vardır, bu filmi henüz izledim ve düşkünlüğüm daha da arttı, gerçekten çok güzel bir aşk hikayesiydi
curlyteddybear
curlyteddybear

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film..insanın içini ısıtıyor..eğlencesiyle içini kıpırdatıyor..kesinlikle izlenilmesini tavsiye ederim..
ayrıca müzikleri de mükemmel..la vie en rose'la birleşince film kesinlikle 10/10..
coco-2002
coco-2002

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda filmlerden etkilenmek zor olsa da,bu filmi unutamayacaksınız...bence tek kelimeyle muhteşem