Cesaretin Var Mı Aşka?: en yeniler yorumlar - Sayfa 4
Cesaretin Var Mı Aşka?
4,3
marvas88
5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle hiç sıkılmadan izleyeceğiniz ve uzun bi süre unutamayacağınız bir film. Ben defalarca seyrettim ve çok keyif aldım. Mutlaka seyredin derim...
cok guzel cok eglenceli cok romatik cok cok bi film genclik bolumleride keske en azindan cocukluk sahneleri kadar uzun olsaydi film sonu biraz oldu bittye getrilmis gibi dursa bile oyuncular rollerine yakismis kesinlikle izleyin pisman olmassiniz
çok eğlenceli bir film keşke çocukların oynadığı bölümü birazdaha uzatsalardı çok eğlenceli ve başarılıydı 2 side ayrıca genç erkek oyuncuda çok sempatik ve başarılı bayan oyuncuda öyle çok başarılı bir fransız filmi olmuş poster i zaten çok harika 10/8
fransız fılmlerı hep basta bayar sonra ortalarına dogru guzellesır dıye ızledım ıyıkı ızlemısım bu kadar mı guzel bı fılm olur:)cocukken baslatılan bı oyun butun hayatınızı kapsayabılır ı?eet kapsayabılıomus bu oyun ıcın bı adet oyun kutusu ve yakısıklı bı erkek ark gererkıo:)
hayatımın filmi diyebileceğim bir film ve kesinlikle benim hayatımdan sanki görüntüler var okadar süprizli vede baymayan bir aşk bir sevgi hikayesi sıcacık defalarca izlenebilecek bi film şahsen ben öyle yapıyorum:)
hayatımda izlediğim en romantik, en tatlı, en neşeli, en komik aşk filmi.. senelerdir oynanan bir oyun bir filmi bu kadar eğlenceli bir hale getirebilir mi?
ödül kazandığında izlemiştim ben bu filmi şok olmuştum bittiğinde yaa bitmesin hissi uyandırmıştı.. hala aklıma geldiğiinde yuzumde bir gulumseme uyandıran ender filmlerden biridir cok orjinal bir hikayeydi. ne mi yapmak lazım? saygı duymak lazım.