Cesaretin Var Mı Aşka?: en yeniler yorumlar - Sayfa 5
Cesaretin Var Mı Aşka?
4,3
gizemcimsit
28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle etkisinden hiç bi zaman çıkamadığım ve çıkamayacağım bir film...süper...böyle bi oyun gerçek hayatta oynanır mı bilmem ama ben böle bişiye cesaret edebileceimi hiç sanmıorum:)...
en sevmediğim türdür aşk filmleri, fakat senaryonun orjinalliği ve oyunculuklar bu kategoride de bi filmi favori göstermeme yetti.ayrıca filmin sonu da çok başarılıydı..bu türü sevenler özellikle izlemelidirler bence..
mükemmel bir kurgu,harika oyunculuklar ve yine bir fransız filmi.. simgesel anlamda sonsuz bir aşk..bu aşkı yaşamak için bir kutuya ve güzel bir kız ark a ihtiyacınız var..sadece? :)
fransız filmlerini heleki aşk filmlerini sevmem. çok soğuk geliyor bana. ama bu film tek kelimeyle mükemmel. başka bir kelimeyle harikulade, eşsiz vs. vs. vs. favorilerim arasına girdi ve 10/10 veriyorum... harika...
filmleri izlemeden karar vermemek lazım jeux denfants-Fransızca ' oyun alanı' anlamına geliyor Türkiye'de sevilen bi şarkının ismi verilerek seyirci çekmeye çalışılan basit bi film beklerken filmi izlerken bi kendimi filmin içinde buldum aşk mutluluk sevgi üzüntü hayalkırıklığı bir çok şeyi yaşıyosunuz herkese önerdiğim bir çok arkdaşıma izlettiğim bana Fransız sinemasını sevdiren film benden 9/10
uuzuuuunnn çooooooooookkkkkkk uuuuzzuuuuunnnnnnn zaman sonra seyrettiğim en sıcak,en içten,en güzel,en çekici,en duygusal,en iyi müziğe sahip aşk filmi.buradaki bi çok ark a katılıyorum,bir amerikalı bunu hayal edemez etse bile gerçekleştirebilecek kabiliyete sahip deildir,ki o kabiliyete sahip olanlarda aşk filmiyle uğraşmıyo:)) mimikler,diyaloglar,perdeden yayılan o sıcaklık,gerçekten mükemmel bir AŞK filmi.ne abd lilerin aptal ve senaryoları hep aynı olan aşk filmlerine,nede bi çok avrulapı yönetmen ve senaristin aşkın sadece seksten ibaret olduğunu düşünerek çektiği sapık aşk filmlerine benziyor.gerçek bir fransız filmi,aşk diyarından mükemmel bir aşk filmi 10/10
çok begendim.gerek görüntüler,gerek eglenceli kurgusu olsun çok iyiydi.Amelie tadina yakin benzerlikte gösteren,simsicak,güzel bir film.kimse kaçirmasin derim!