Cesaretin Var Mı Aşka?
4,3

thedeadlock83
thedeadlock83

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar ne kadar abartmışsınız yahu. aşktan çok malum şahısların hiç düşünmeden yaptığı şeylerden sonra pişmanlık duymaları söz konusu. kendi kendilerine sorun yaratan bir ikiliden başka birşey göremedim. ha birde diğer insanları hiçe saymaları cabasıydı. bunlar maceraperest ama tamamen bencil kişiliklerdi. film diğer karakterleri hiçe saymış hayatı basite almış. aşkı tattıramamış bence
benamy
benamy

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film o kadar iyi puan almış ki "bunu kesinlikle seyretmeliyim" dedim.

Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı...
uygarkaracav
uygarkaracav

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Yorumlara bakarak filmi izlemiştim. Maalesef hayal kırıklığı :(
Ben sevmedim... tabii bu benim zevkim. (Yorumlarda bide şu dikkatimi çekti, ya çok sevilmiş film yada hiç sevilmemiş ortası yok)
Bu filmi başka filmlerle kıyaslamamak gerek değişik bi kurgusu var.
Size tavsiyem bu film için yorumları dikkate almamanız, izleyin ve kararı siz verin.
Benim için zaman kaybı oldu, bence bu kadar puanı haketmiyor 10/6
cindy199494
cindy199494

18 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten çok büyük umutlarla izlemeye başladım ama pişman oldum. Bana kalırsa aşk böyle yaşanmamalı. Birbirlerini seviyorlar sonra 10 yıl görüşmüyorlar ve binlerce kişi hayatlarına giriyor bu arada. Fimi kesinlikle tavsiye etmiyorum çok beğeneceğimi düşündüm ama gerçekten berbattı.
damlagulx
damlagulx

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu filmin askla uzaktan yakından alakası yok tamamen tutku.. hatta saplantılı iki insanın yasadıgı tutku.. bu puanı da gercekten haketmiyor.kimse puandan beklentiyle izlemesin.
selen108
selen108

26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Birbirlerini beklemeleri o yıllar başkalarıyla evlenmeleri vs hiç beğenmedim. Çocuk sahneleri sadece hoştu ama zamanımı boşa harcadım. Nesini bu kadar övdüler anlamadım yahu. Ve sonu tam değil eşlerine çocuklarına ne oldu anlamadim. Saçma sapan bir film işte
mastenc
mastenc

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
@barrstein

Kesinlikle haklısın,zaman kaybından başka bir şey değil,bu film bana aşk a dair en ufak bir hissiyat uyandırmadı... Hele bazı üyelerin aşırı derece de beğenmeleri hatta hayatlarının filmi olduğunu söylemleri,inanılır gibi değil...
Ama şunu belirtmeden geçmiyim çocuk oyuncular harikaydı,genç oyuncular eh,yaşlılar ise Allahım yaşlanmadan canımı al dedirtecek kadar kötüydüler...