Cesaretin Var Mı Aşka?
4,3

Chev
Chev

21 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bu kadar keyiflisini izlememiştim son zamanlarda. Eğlenceli, akıcı, rengarenk bir film.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok güzel bir film bence. Çok değişik bir senaryo olmuş, farklı ve güzel bir film arayanlar için ideal bir film bence..
throughout
throughout

6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Çok güzel ve farklı bir romantizm.. Dram, komedi ve fantastik türünün öğelerini zaman zaman içeren, çok etkili bir romantik film.. birçok durum ve duygu iç içe.. marion cotillard başta olmak üzere tüm oyuncular çok başarılı.. film müzikleri çok hoş ve özellikle film bittikten sonra çalan parçaya bayıldım.. amelie ile kıyaslandığını birkaç kez okudum bu filmin.. bence kıyaslanmamalı çünkü tür olarak çok farklılar.. amelie salt romantik film türünde değil.. sonuç olarak izlediğim en iyi romantik filmlerden biri cesaretin varmı aşka.. 9/10
cudiferat
cudiferat

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
Cotillard hayranı olarak bu filmi izlemeye karar vermiştim. Hiç de pişman olmadım esasında. Çok tatlı, hiç sıkmayan sımsıcak bir filmdi.
Belirtmeden geçemeyeceğim; Başroldeki aktörümüzün hem çocukluğu hemde gençliği gerçekten çok tatlı, Cotillard ın güzelliğine zaten laf yok.

Romantik Komedi demeye esasında dilim varmıyor çünkü kah kah güldüren bir film değil ama çok sıcak tebessümler barındırıyor içerisinde.

Bence izleyin biçok Romantik filmden daha tatlı, çocuksu bir masumiyeti ve duygusallığı var içinde. 8,3/10
Dipnot: Filmi orjinal dilinde izlemenizi şiddetle tavsiye eder, Müziklerin güzelliğine de dikkat derim. . .
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
En iyi romantik filmlerinin arasındadır.Gençleri dahada çok etkileyecek bu filmin kamera açıları ve anlatım tarzıyla Le fabuleux destin dAmélie Poulain filmine fazlaca benzediğini izleyen bir çok kişi söylemiştir...Söylenenlere katılıyorum gerçekten benziyor ama bence bu tarz fransa sinemasında bir yenilik oldu...Çok fazla romantik film izlemedim ama izlediklerimin arasında en iyilerinden olan Cesaretin Var Mı Aşkayı bir sinemaseverin kaçırmaması gerek,etkileyici ve türünün hakkını veren bir yapım.9/10
juve-baby
juve-baby

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
altyazıda problem vardı cidden, yazılar hep eksikti :/bide yaşlı halleri çok kötüydü yaa, özellikle bayan :$ korktum desem :/ ..***..
hilkayist
hilkayist

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çılgınca diye tabir edilebilir
arkalarına bakmadan hayat yaşamak
dünya bizden ibaret derlercesine
aşktan ziyade tutku,bağlılık denilebilir
kızın tutkusu daha baskındı
erkeğin onu bi kaç yerde hiçe sayması
sonrasında onsuz olamayacağını anlamasıyla
onunda o tutkuya sarmalanmasını görebiliyoruz
merak uyandıran deşişik bir senaryo
iyi seyirler../8
erdemmarasli
erdemmarasli

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Her aşkın kendine özel hikayesi vardır. Bu filmde bunu açıkca görebiliyoruz. Aşk üzerine yapılmış en muhteşem filmlerden. Titanik kadar etkilendim desem yeridir. İzlemeyenler çok şey kaybeder.
sidarta21
sidarta21

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
farklı ve güzel bir film olmuş.izlemeyenlere tavsiye edilir.
cnem-cnem
cnem-cnem

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
değişik, güzel, iç karartıcı, karmaşık, kendini alamadığın..öyle bi film işte..10/9
1907elif83
1907elif83

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmin her dakikasını geçtim,o finalindeki aşkı görmek için izleyin!!
jeo-ipek
jeo-ipek

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Fransızca tam çevirisi olarak Çocuk Oyunu olan filmin benim için önemi çok fazla ama dışarıdan tarafsız bir izleyici olarakta filmi beğenmemek imkansız. o kadar sıcak ve o kadar eğlenceli ki. Filmin ortasında Julien'i ciddi ciddi tokatlayasım geldi. Yönetmen Yann'ın filmin sonu için yaptığı şey ise çok ilginç. Bu şekilde bir sonla karşılaşmış olduğunuzu sanmıyorum. İzleyin bana hak vereceksiniz ;)
rudeonerudeone
rudeonerudeone

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
fransızlar yine romantizmin doruklarına ulaşmayı başarmış.dünya üzerindeki en tartışılır ve cevabı belirsiz sorulardan biri olan ’’aşk nedir?’’ sorusuna kendince,ve bence kabul edilebilir,bir yaklaşım sergileyen filmin başrolünde önceden de beğendiğim canet’nin olması benim için daha bi hoş oldu.romantizmin komediyle de mükemmel harmanlanmış olduğu bu ender kaliteli yapımları kaçırmamak gerekir.
beck31
beck31

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kurgusu ve görüntüleriyle damakta kalıcı; içerik ve akışıyla gurura ayar veren harikulade film.
babsy-2
babsy-2

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Aynen ben de beyaz perdede yüksek puan aldığını görünce çok seyretmek istemiştim, tesadüfen dün bir arkadaşımda bu film vardı ve hemen izledim. ve izledikten sonra ben de en yüksek puanlardan birini verdim bu filme.. çok güzel bir film. sıkıcı aşk filmleri gibi değil eğlenceli ve romantik..