by-xxx-lord
12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
film gerçekten o kadar iyi olmamış blade çok iyiydi blade2 ve 3 ona göre daha kötü ama yinede aksiyon tarzında en iyi film diyebiliriz izlemenizi tavsiye ederim
Blade serisinin en kötüsü karşınızda! sıralama yapacak olusam 1-2-3 şeklinde olur. Del Toro’nunkinden de kötü ve özünden kopmuş bir blade var önümüzde. klip mi izledim film mi izledim anlayamadım valla. o kadar çok gereksiz şarkı varki film boyunca... beni müzik konusunda rahatsız eden şey müzik girdiğinde filmdeki sesin tamamen ortadan kaybolması. sanki sinemada mtv izliyoruz. hadi bunu geçtik diyelim o saçma, basit ve görmekten bıktığımız aksiyon sahnelerine ne demeli. kötü bir açılış sahnesi ve devamı tahmin ettiğiniz gibi.filmdeki vampirlerinde pek bir özelliği yok drakula dışındaki. bir onun vampir zırhlı hali idare ederdi.bir de blade’in içine gidiği kırmızı badiye sinir oldum. sanki star trek filmlerinden fırlamış taytlı adamlara benzenzemiş. filmin finali bi acayipti, bi şey anlamadım, yine açık kapı bırakıyorlar. bu arada artık vampirlerden sıkıldığımı farketim. bu filme dair tek hoşuma giden bazı espirili sahneler o kadar...Bladesever olarak ve duyduklarıma, okuduklarıma aldanarak gittim. sonuçta ne olursa olsun gidecektim ama keşke daha iyi olsaydı...
filmi ilk günü izledim sinemadan çıkınca blade'e acımaya başladım sanki şamar oğlanı olmuş garip tuhaf bu filimde sanki blade karakteri silik gibi geldi bana gerçi yine en baba hareketleri o yaptı ama bilmiyorum tuhaf ilk 2 filmdeki karizma kalmamış sanki
müzikler kötü değildi be ! ama görseletkiler rezaletti. hele şu projectörlerin önündeki sahne, sanki bir bilgisayar oyununu çekmişler gibi. Asla krılmayan bir blade gözlüğüde süper şaçma bir ayrıntıydı ( matrix de smith in gözlüğü bile kırılabiliyo be ) 3 ün konusu ilginç değil ama BLADE ! kesinlikle izlenecek demek benim için