Chev
25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar 4.film yok,olmadğı halde izleyen arkadaşlar bile var:S .. Sizin izlediğiniz,Blade in 10-12 bölümlük bir mini dizisi(ki siz onun pilot bölümünü izlemişsiniz TV de) var onunda filmle alakası yok,Wesley Snipeslada alakası yok..
yaaaa arkadaşlar filmleri konusunu yazmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz... niye boşboğazlık ediyorsunuz, yok o öldü, yok sonunda şu oldu beğenmedim falan daha 2 gün önce gösterime girmiş filmin konusunu anlatmakta ne oluyor...
baya bir iyiydi...yeni karakterler çok iyidi...dövüş sahneleri vs. çok kaliteli...ben izlerken keyif alarak izledim...sürükleyici bir yapım...10/8 i ve izlenmeyi hak edior...
dracula fikrini kim sokmuş bu filme. film bile kendine inanmıyor böle bişe ancak çizgiromanda olur diyor. kendi bile inanmıyan filme biz nasıl inanalım. ayrıca makyaj kötü olmuş :( 10/6
Konu: Marvel Comics çizgi romanından uyarlanan Blade serisindeki üçüncü ve büyük ihtimalle son film.
Vampir avcısı Blade'den bir türlü kurtulamayacaklarını anlayan vampirler, bir dizi oyun ile Blade'i bir seri katil gibi gösterirler. Böylece olayı araştırmaya başlayan FBI hemen Blade'in peşine düşer.
Durumdan faydalanan vampirler, vakit geçirmeden vampirlerin efendisi Dracula'yı tekrar hayata döndürürler. Olayı öğrenen Blade, inanılmaz güçlere sahip Dracula ile başetmek için insanlardan oluşan Nightstalker adlı vampir avcıları ile birlikte çalışmayı kabul eder.
Henüz ikinci sinema filmini yöneten David Goyer, serinin ilk iki filminin senaryosunu yazmıştı.
1998 yılında gösterime giren ilk film 70 milyon dolar, 2002'de gösterime giren ikinci film ise 81 milyon dolar hasılat getirmişti
açıkçası filmden çok da fazla şey beklemedim ve belkide bu yüzden salondan gayet memnun bi şekilde ayrıldım beklediğim gibi action ve bol müzik birleşimi bi film olmuş sıkılmadan seyredilebilinir hoşca vakit geçirilebilir ama çok fazla bişey beklemeyin derim hele ilk blade in yanından bile geçmez bence o film tam anlamıyla bir kült tersini düşünebilirsinizfilmde geçen beyaz sarayda kim oturuyor sorusu ve blade in buna verdiği cevap filmin hoş anlarında biriydi bence ayrıca bişey dikkatimi çekti danica denen vampir hatun en seksi vampir kadınlardan biri bence siz ne dersiniz :))
Blade filmleri içerisinde senaryosu en kötü filmdi bence... Elinde bu kadar yetenekli oyuncular var ve sen hala alışılagelmiş dövüş sahnelerini kullanıyorsun... Yalnızca Blade’a yani Wesley Snipes e biraz daha rol yüklenmiş o kadar... Ama yeni oyuncular olsun Wesley’in olsun perfonmansı yine bu filmi izlettirir...
Dövüş sahneleri özenle hazırlanmış şu ana kadar seyrettiğim en iyi dövüş sahneleriydi. müzikler iyice abartılı yani gümbür gümbür dövüş sahneleride gayat vahşi bendce en iyi blade bu blade di...