Serinin karanlıklaşmaya başladığı film.. Gerçekten de kitaptan kopuk olmasına rağmen yine de olaylar başarılı bir şekilde yansıtılmış. Yönetmenlik iyiydi bu filmde başarılı buldum genel olarak...
ilk 4 film arasında en güzeli.her ne kadar kitaptaki bazı yerler alınmamış olursa olsun; oyuncular kadar sahneleri,replikeri...vb.herşeyi ezberlediğim bir film.gerçekten çok iyi olmuş.
anlamadıım bişi var.. bu filmin neyine kötü dediniz ki? heralde "hiç de inandırıcı bir film deildi" yorumunu yapmıcaksınız!! bence diğer 2 bölümü gibi bu da çok güzel ve eğlenceliydi.. çocuk filmlerine laf atanlar varsa gitmesin illa gidin diye baskı yapan yok zaten.. harry potter için muhalefet yapıldıını okumak bile çok komik geliyor.. sadece çocukların fazla büyümüş olması ufak bi negatiflik yaratıyor o kadar.. ama 2.5 saati güzel değerlendirmek isterseniz kaçırmayın derim.. (illa ilk 2 bölümü izlemek gerekmiyor)
serinin en berbat ı .......ilk iki serinin sahneleri aklımda yer etti ...........ama bu son seri daha iki gün oldu seyredeli ne oldu bitti hatırlamıyorum............kısacası bu filmi seriden çıkarsınlar... bir de çocuklar büyümüş harmione nin sevimliliği gitmiş
harry potter serisinin en iyisi....Bence izlenmeye değer çok eğlenceli ve tarzının en iyilerinden biri...Bu anlamda da aday olduğu alanlarda oscarı yaklayacak diye düşünüyorum..iyi bir film kim ne derse desin....
ben 3.filmi izledikten sonra harry potter serisini daha çok sevmeye başladım.kitapların beşini de bu filmden sonra okudum. filmi seriyi okumuş bir arkadaşımla izledim, o , filmi çok eksik, değiştirilmiş ,kesik kesik vs gibi sözlerle eleştirmiş ve hayal kırıklığı yaşamıştı. bense kitapları o zamana kadar okumadığım için ilk iki filmden çok daha iyi bulmuştum! çok beğenmiştim! bu film merakımı artırarak kitapları okumamı sağladı. ve gerçekten de çok eksikler ve değişiklikler olduğunu anladım. yine de filmi beğeniyorum ama eksiltmeseler çok daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. yapılan yorumları okudum, kitapları okuyup izleyenler ve okumadan izleyenler arasındaki yorum farkını ’kendim de yaşadığım için’ çok iyi anlayabiliyorum. okumayanlara tavsiyem filmleri seviyorlarsa mutlaka okumalılar!! kitapları okurken filmi izlediğinden çok daha fazla içine giriyorsun olayların. ve uzun süre etkisinden çıkamıyorsun :) ben hala çıkamadım :) hele 4.kitapta filmini önceden izlemek gibi bir seçeneğimiz olmadığından ne olacağıyla ilgili en ufak fikrim yoktu ve her sayfasında heyecanın biri bitmeden,birinin sonucunu beklerken, başka bir merak ve heyecan ekleniyor! her türlü duyguyu heyecanı çok daha fazla yaşıyorsun kitapta! sözün özü filmler ’herşeye rağmen’ çok güzel vazgeçilmez ama kitaplar muhteşem!! çok keyifli çok heyecanlı çok duygulu daha ne diyebilirim ki çok güzel! :)kalp krizi geçirme riski olanlar dışında filmi seven herkes (!film hakkında yorum yapmadan önce!)mutlaka okumalı!!:) evcini dobby’nin (nice harryli noeller) dediği gibi NİCE HARRY’Lİ SENELER! :) :)