Son Samuray

zeynepzynp
zeynepzynp

6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
tom cruise u bana sevdiren film .kimse özünü unutmasın nerden geldiğini diye izlenmeli .emeği geçen herkese saygılar
YigitGokdeniz
YigitGokdeniz

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle müthiş bir yapim benim gibi japonyaya samuraylara merakı olan birine mükkemmel bir 2.30 saat yaşattı savaş sahneleri çok etkileyici ve gerçek tempo hiç düşmüyor kesinlikle izleyin bu filmi kaçırmayın...
splinter-usta
splinter-usta

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
en sevdiğim ilk 3 film arasında mükemmel bir yapıt
dino34
dino34

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu film savaşın ve cesaretin gerçek yüzünü gösteren bir film en iyi film en iyi oyuncu ve en iyi senaryo 10/10 kaliteli film seyretmeyenlere tafsiyem..
hepyek55555
hepyek55555

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu filmi ayrı bir seviyorum muhteşem
kerim-ali
kerim-ali

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu film benim için de bir son...Bir daha savaş filmi beğenmem, beğenemem... Haykırmak geliyor ınsanın ıcınden.Öyle bir filmki Ninjaların sahnesınde kalp atıslarım hızlanıyor, öfkeleniyorum, tuylerim diken diken oluyor.Dunyaya başka bir pencereden bakıyorsun. Samuray hayranı yapıyor ınsanı...Onur, işte yaşam budur. Tekrar tekrar izlenmeli müthiş bir film. Bızı bız yapan değer yargılarını, mırasımızı öldürmemeli.
akgunmurat
akgunmurat

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bu filmde ruhani bişeyler var bana izleten
leonardo-dicaprio-61
leonardo-dicaprio-61

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
tomun karizması yeter şahane filmdi
billycostigan-2
billycostigan-2

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Ameliyat öncesi verilen narkozu kimse hatırlamaz. İlk öpücüğümüzün kaç saniye sürdüğünü veya tahin helvasının dil üzerinde kaç saniyede eridiğini.. İşte öyle bir etki bırakır .Tom Cruise Abi nin son samuray filmi... izledikten sonra vücuda damla damla nüfuz eden serum etkisi yapar, değerini geç anlarız
matlaklak
matlaklak

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
BAŞyapıt
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Son yıllarda Tom Cruisenın rol aldığı en iyi film.Hiç sıkılmadan izlenebilecek güçlü bir yapım...
yakuze
yakuze

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gözü kapalı 10 puan verilir çıkalı çok oluyor ama tekrar tekrar izlenebilecek kalitede bir film
masteresat
masteresat

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Last Samurai kardeşlik,paylaşım,yaşam disiplini ve maddi hırslardan arınmanın mükemmel bir şekilde resmedildiği bir şaheser.Maddeleciliğin hüküm sürdüğü bir dünyada yaşayan bizlere,insan olmanın gerektirdiği erdemleri hatırlatan(samurayların köy yaşamı sahneleri) özgün bir film.Soundtrack albümlere ilgili olan birisi olarak The Message ile birlikte dinlediğim en iyi film müzikleri.Albümünü mutlaka edinin.Sessiz bir ortamda gözünüzü kapatın ve bu müzikleri dinleyin,hak vereceksiniz.İzlemeyenler için sinema adına bir şeyler hep eksik olacak [10/10]
champollion
champollion

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu filmde özellikle samurayların köyünde geçen ve samuraylarlarla kurduğu diyologlar ve onların yaşam tarzını ön plana çıkarması ve son final sahnesi ile çok etikileyici bir film kusuruz diye biliriz ...
suskunudag
suskunudag

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Katılıyorum abartıldığı kadar etkileyici :)