Jack Black harika bir adam, gaz verici harika bir komedi!!!!Kac defa izledim bilmiyorum ama izlemeye devam edecegim kesin =) insan izlemeye doyamıyor, o derece. her izlenişte ayrı bir keyif alabiliyor insan..
ya filmi izlerken çok seviyorsunuz, bitince de sevginiz devam ediyor ama aradan bir ay geçiyor aklınıza gelinc eben bu filmde ne buldum bu kadar da sevdim diyorsunuz.sonra bir daha izliyorsunuz , bir daha çok seviyorsunuz ve bu kez ne bulduğunuzu da anlıyorsunuz.
bence çok güzel , çok tadında , çok hafif bir film.müzikleri de çok güzel , jack black de mükemmel oynuyor.10 kere izlesem bıkmam
Jack Black çok iyi bir oyuncu.Şunu söyleyebirim oynadığı filmlerin arasında en iyi perfonmas gösterdigi ve eglendirdigi film bu,kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Hele rock sevenler çok begenecektir.
metal dinleyenler yada daha hafif olarak rock dinleyenler kesinlikle izlemeli filmde atılan gitar soloların hepsi gerçek ve 12-13 yaşındaki bi çocuk yapıyo ibanez gitarlar imrendiren bi film
Kesinlikle "rock" ruhunu son damlasına kadar hissedebildim, dorukta bir heyecanla izledim filmi. Senaryonun arasına serpiştirilmiş inanılmaz bir mizah ve harika müzikler en beğendiğim yönleri. Yönetmeni de kutlamak gerek, elinden geleni yapmış. 9/10
çok güzel bi filmdi hele benim gibi metaler olan arkadaşlar izlerse anlarlar herçi genelde rock üzerine ama olsun çok keyifli bir filmdi herkes izlesin tek rockçılar değil,çocuklarda gerçekten çalıyosa eğer süper çalıyolar valla.