Orman Çetesi
4,3

hilalhosgor
hilalhosgor

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu animAsyonda oldukça keyifliydi.bence daha çok animasyon yapsınlar eğlenceli oluyo:)
jamesbond-2
jamesbond-2

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
benim favorim sincap hammy di,film de baya bir güzeldi ben çok beğendim en iyiside sırf çocuklara hitap etmemesi çok gülmedim ama bay bir eğlendim.9/10 iyi seyirler.
jetli1993
jetli1993

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
karakterlerini sevdim filminden çok
turuncuada
turuncuada

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
konusu çok zayıftı; çok gülmedim..ama karakterler çok sempatik; favori karakterim baba keçeli sıçandı :D
tdegerli
tdegerli

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Tahmın ettıgımden cok daha super bır fılmdı ve ıcındekı esprılerın cogu cocuklardan cok buyuklere hıtap edıyor...Acıkcası yerlere yattım gulmekten...Streslı bı gunden sonra super gelıyo ınsana.Sıddetle tavsıye ederım....Gıdın ve gorun...
edatuna93
edatuna93

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence harika bir filmdi. gerçekten teknoloji çağında yaşıyoruz ve bu teknolojinin en iyi örneklerinden biri çok iyi yapılmış animasyonlar. en iyi animasyon filmlerinden biri bence. benim için 2 tane harika animasyon filmi var; 1- Orman Çetesi 2- İnanılmaz Aile
endroztrk
endroztrk

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence harika bir filim hele shrek va madakagkarın yapımcıları olunca süper .....
ozkan-green21
ozkan-green21

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Over the hedge.. artık animasyonları o kadar iyi yapıyorlarki,en iyiler arasına rahatlıkla girecektir,çok eğlenceli, ve farklı,yani iyi bir film..
selo-jin
selo-jin

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
neden bu animasyon filmleri çok abartılır bilmem klasik her zaman espirileri falan :S
dark-elessar
dark-elessar

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok iyi bir yapım olmakla beraber, orjinal seslendirmeleri ile ve ayrıca animasyon olarak çok eğlenceli bir yapım. Animasyon diyerek ön yargı ile yaklaşmayın, birçok filmden daha çok özen gösterilmiş ve izlenmeye değer bir yapıt. Eğleneceğiniz garanti :)

iyi seyirler...
sesqie
sesqie

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçekten süper bi animasyondu.çok başarılı ayrıca konu olarakta çok eğlenceli.hayvanlar çok sevimliydi ve seslendirmede çok iyiydi(özellikle Steve Carell)Mutlaka izleyin kaçırmayın!!!her yaşa uygun bence
blueviolet
blueviolet

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
seslendirenlere bakılırsa(özellikle bruce willis..)çok şirin bir film olacak bence,gösterime girer girmez gidicem!!
ahmetakbulut33
ahmetakbulut33

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
eğlenceli, hoş bir film. izlemeye değer