Orman Çetesi
4,3

selo-jin
selo-jin

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
neden bu animasyon filmleri çok abartılır bilmem klasik her zaman espirileri falan :S
iznail
iznail

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
başarılı bir animasyon.
onur-dersim
onur-dersim

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gayet basarılı bir animasyon ortaya çıkmış beni hiçmi hiç sıkmadı izlerken hatta bir ara bitmesin bile demistim en yakın zamanda izlemenizi dilerimmm:)
gs-selma
gs-selma

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hoş bi animasyon olmuş.izlenmeliş bence.ilgi çekici.ayrıca gerçekten bi sahne varki ben bittim o sahneye.sincabın kafeini aldıktan sonraki hareketleri ağır çekimde gösterilmiş.çok akıllıca.gerçekten hoş.
evet buz devri kadar değil.(en son izlediğim animasyonda o idi)
ama genede pek çok film arasından iyibence
tolga944
tolga944

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
yok valla bir ice age nerde bu nerde gülmeyi birak gülümsemedim bile valla
ekinnn
ekinnn

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Şeker bir filmdi; ama, izledğm en eğlenceli animasyon filmiydi diyemem. İzlenmese de olur.
eraysinema
eraysinema

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok güzeldi kısaydı biraz ama konusu ve
hayvan türleri çok iyi
oksijen78
oksijen78

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
keyif verici hiç sıkılmadan izlediğim çok şirin bir çizgi film
ewonor
ewonor

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
dolu dolu bi animasyon süresi boyunca asla sıkmayan...hatta sadece gülümsetmekle kalmayıp bazen kahkaha atmanızı bile sağlayan bi animasyon film...ben çok ama çok beğendim...RJ hızlı sincap ve iran kedisi harikaydı...Rj in insanların herşeyi yemektir gibisinden yaptığı konuşmalar çok iiydi...izleyin neler bahsettiğimden anlayacaksınız...:D
cranberriess23
cranberriess23

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Annecimmmm bu cok seker bir animasyon filmydi :) turkce dublajda turklerin kullanmis oldugu deyimlere yer vermeleri, oyuncularimizin agzina cuk oturmus yahu eglenceli, guzel bir filmdi, hosca vakit gecirmek icin ideal :) 10/8
blueviolet
blueviolet

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
seslendirenlere bakılırsa(özellikle bruce willis..)çok şirin bir film olacak bence,gösterime girer girmez gidicem!!
ozkan-green21
ozkan-green21

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Over the hedge.. artık animasyonları o kadar iyi yapıyorlarki,en iyiler arasına rahatlıkla girecektir,çok eğlenceli, ve farklı,yani iyi bir film..
c-g-d-m-94
c-g-d-m-94

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllll
yavuz-ozsan
yavuz-ozsan

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi dün izledim harika bir film ya sanki gerçek gibi gelio bazı yerler çk komik ve çk eğlenceli 10/10 :)
Turgay
Turgay

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
hele avril lavigne oynuyorsa o zamn daha eğlenceli filmi izlemedim ama filmin konusu harika bence dergimdede vardı