dark-elessar
20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok iyi bir yapım olmakla beraber, orjinal seslendirmeleri ile ve ayrıca animasyon olarak çok eğlenceli bir yapım. Animasyon diyerek ön yargı ile yaklaşmayın, birçok filmden daha çok özen gösterilmiş ve izlenmeye değer bir yapıt. Eğleneceğiniz garanti :)
keyifle gittim zaten filme,animasyon benim en keyif aldığım şey,güzeldi ama çok da mükemmel değildi.En sevdiğim karakter tabiki hiperaktif sincaptı,özellikle enerji içeceği içtiği sahne:) tavsiye ederim tabii,gidin arkadaşlar,animasyondan zarar gelmez:)
RJ in kurnazlıklarına bayıldım:) Şahane bir hayal gücünün ürünü. Rj in insanların yemek yemeleri hakkındaki felsefesine de hayran kaldım:)Yine çok başarılı bir animasyon.
Animasyoncu abiler bu işin tadını biliyor. Küçüklere diye hitaben yaptıkları bu tarz filmleri artık büyüklerinde ilgisini çok iyi çektiğini biliyorlar. ( Çünkü anne/babalar ) da ( benim/bizim gibi ) büyüklere yönelik çok hoşça izleme keyfini bizlere tattırıyorlar. Buz Devri ’nden sonraki en iyi film denilebilir ( 10/8 ).
bence harika bir filmdi. gerçekten teknoloji çağında yaşıyoruz ve bu teknolojinin en iyi örneklerinden biri çok iyi yapılmış animasyonlar. en iyi animasyon filmlerinden biri bence. benim için 2 tane harika animasyon filmi var; 1- Orman Çetesi 2- İnanılmaz Aile